Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı

D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı

Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.

D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı

Galatasaray’ın Sloven rakibiyle oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçında ekranda geçen alt bantta, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz. Veda, D-Smart GO’da” ifadeleri yer aldı.Öte yandan Veda, maçın yayınlandığı saatte Movie Smart Classic’te, saat 23’te ise Movie Smart Türk ekranlarında izleyiciyle bir kez daha buluştu.

“GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER”

D-Smart, bir önceki turda oynanan Zalgiris karşılaşmasında da "Geldikleri gibi giderler… Mustafa Kemal Atatürk. Biz buradayız!” mesajını paylaşmıştı.

BİZ BURADAYIZ!

Karşılaşmayı anlatan spiker de “Bu güzel ülkenin yerli ve milli dijital platformu, Türkiye’nin değeri D-Smart olarak; Biz buradayız! Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetin 100. yılında daha çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı. D-Smart’ın mesaj içeren bu yayını, sosyal medyada gündem oldu.

“VEDA” MEKTUBU

Zülfü Livaneli’nin senaryosunu yazarak yönettiği Veda, Mustafa Kemal Atatürk’ün son anlarını ve çocukluk arkadaşı Salih Bozok’un anılarını beyaz perdeye aktarıyor. Salih Bozok'un oğlu Muzaffer'e yazdığı “Veda” mektubunu odağına alan filmde, Atatürk’ün askeri dehası, hayata geçirdiği devrimler, Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyet dönemi ve özel hayatı en yakın arkadaşı olan Salih Bozok’un gözünden yalın bir dille gözler önüne seriliyor.

Haberin Devamı

GENİŞ KADRO

Filmde Atatürk’ü Sinan Tuzcu, çocukluk arkadaşı olan Salih Bozok’u Serhat Kılıç, silah arkadaşları Kazım Karabekir’i Sunay Akın, Ali Fuat Cebesoy’u Bahtiyar Engin, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Dolunay Soysert, Atatürk’ün kız kardeşi Makbule Hanım’ı Melahat Abbasova, Fikriye’yi Özge Özpirinçci ve Latife Hanım’ı Ezgi Mola canlandırıyor.

D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı