Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü!

Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü!

2-2 biten Zalgiris - Galatasaray maçını değerlendiren Litvanya basınının soyunma odası ifadeleri oldukça dikkat çekti.

Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 90+1'de attığı golle ev sahibi ekibi mağlubiyetten kurtaran Kazlauskas hem fileleri bulan vuruşu, hem de gol sevinci sırasında ikinci sarı kartı görerek oyundan atılmasıyla karşılaşmaya damga vuran hareketleri peşi sıra gerçekleştirdi.

Litvanyalı futbolcu arka direğe gelen yüksek topa, yere düşmeden gelişine yaptığı düzgün vuruşla golünü kaydederken, hemen sonrasında ise amatörce bir harekete imzasını attı. Skoru değiştiren bitiriciliği nedeniyle bir yandan tebrikleri kabul eden tecrübeli futbolcunun, gördüğü kırmızı kart nedeniyle ise soyunma odasında tüm takımdan ve teknik ekipten özür dilediği ortaya çıktı.

Litvanya basınında oyuncunun özür dilemesinin yanında maçla ilgili değerlendirmelere de yer verildi, karşılaşmada ortaya çıkan tablo olumlu şekilde değerlendirildi. Tv3 internet sitesinde 'Vilnius'taki müthiş futbol performansı beraberlikle sona erdi' başlığıyla yayınlanan haberde, 'Maçta tutku ve mücadele eksik olmadı. Zalgiris son anda beraberliği kopardı' denildi.

Haberin Devamı

Delfi'deki haberde "Galatasaray, Litvanya şampiyonundan on kat daha zengin bir kulüp, ancak konuk ekip LFF Stadyumu'nun sentetik sahasında üstünlüğünü kanıtlayamadı. Uzun süredir maçın favorisi olarak görülen Türk ekibi karşısında Donatas Kazlauskas tarihi bir beraberliği getirdi" ifadeleri kullanıldı.

Delfi internet sitesinde, Galatasaray'ın kullandığı iddia edilen soyunma odasının karşılaşma sonrasındaki görüntüsü de paylaşıldı. Soyunma odasının boşkenki fotoğrafıyla birlikte 'Türk soyunma odasında dağınıklık' ifadesine şu satırlar eşlik etti: "Misafir takımın soyunma odasında yenmemiş pizza parçaları, yere saçılmış boş su şişeleri ve soyunma odasının ortasındaki ahşap masanın altında bir çöp yığını vardı."

Lrt internet sitesi maç haberinde karşılaşmayı 'Dramatik futbol gösterisi' şeklinde nitelendirdi, "Zalgiris maçın uzatma dakikalarında dramatik bir beraberlik elde etti. Sarı kartı olduğunu düşünmeden gol sevincinde formasını çıkaran Kazlauskas oyundan atıldı" satırlarına yer verildi.

Haberin Devamı

Lrytas internet sitesi maç haberini 'Zalgiris güçlü Galatasaray'ın galibiyetle ayrılmasına izin vermedi' başlığıyla yayınladı. Haberde Zalgiris takımının, 1. eleme turunda Kuzey Makedonya ekibi Struga ile de ilk maçta evinde berabere kaldığı, rövanşta deplasmanda kazanarak turu geçtiği hatırlatması yapıldı. (Skorer)

Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü