Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi

Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi

Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.

Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi

Süper Lig’de üçüncülük, Türkiye Kupası’nda ise şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ı yoğun bir fikstür bekliyor. 4 Nisan’dan itibaren birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Fernando Santos ve öğrencileri, 8 Mayıs’a kadar iki kulvarda tam 7 maç yapacak.

Siyah-Beyazlı ekibin Süper Lig’deki Başakşehir, Samsunspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Rize sınavları, ligdeki üçüncülük hedefi adına belirleyici olacak.

RUSYA'DAN İSTENİYOR

Beşiktaş’ın sezon başında CSKA Moskova’dan 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Bakhtiyor Zaynutdinov’a Rusya’dan birkaç takımdan teklif geldi.

4-5 MİLYON EURO...

Kazakistan Milli Takımı’nda forma giyen 25 yaşındaki oyuncuya teklif yapan takımlar arasında Spartak Moskova ve Krasnodar da yer alıyor. Beşiktaş, Zaynutdinov için 4-5 milyon Euro arasında bir fiyat belirlemiş durumda.

GELECEK SEZON YABANCI SAYILACAK

Şu an için gelen teklifler 2-2.5 milyon Euro arasında. Siyah-Beyazlılar, Kazak oyuncu gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu sayılacağı için takımda tutma fikrine sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

REBİC'E VERONA TALİP

Büyük beklentilerle Beşiktaş’a transfer olan Ante Rebic, performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Siyah-Beyazlılar’ın gelecek sezon yola devam etmek istemediği Hırvat yıldıza, İtalya’dan Hellas Verona’nın yakın takip yaptığı ortaya çıktı.

BONSERVİSİYLE GÖNDERMEK İSTİYORLAR

Rebic’in, Verona’nın ligde kalmayı garantilemesi halinde, görüşme yapabileceklerini menaceri aracılığıyla ilettiği öğrenildi. Beşiktaş, 2.5 milyon Euro garanti ücret kazanan futbolcuyu ilk etapta satmak istiyor.

SÜRPRİZ TAKIMIN LİSTESİNDE

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın, ara transfer döneminde Polonya Ligi takımı Legia Varşova’dan 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek 3.5 yıllık sözleşme imzalattığı Ernest Muci’ye sürpriz bir takımın talip olduğu iddia edildi.

ASTON VİLLA TAKİP EDİYOR

Beşiktaş’ın gözde ismi Ernest Muci’nin, Aston Villa’nın radarında olduğu bildirildi. Devre arasında 10 milyon Euro’ya transfer edilen Arnavut futbolcuyu Konferans Ligi eşleşmesinden bu yana takip eden İngiliz ekibinin sezon sonu için teklif hazırlığında olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı