Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu

Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu

Trendyol Süper Lig'e Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta işler istenildiği gibi gitmedi ve tecrübeli çalıştırıcı ile yollar ayrılmıştı. Göreve sırasıyla Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ın getirildiği siyah-beyazlıların son çalıştırıcısı Fernando Santos olmuştu.

Portekizli teknik adam önderliğinde 9 maça çıkan Kara Kartal; 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son olarak evinde Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, puanını 43'e yükseltti ve Trabzonspor'un averaj farkıyla gerisinde 4. sırada yer aldı.

TRANSFERLER HEYECANLANDIRDI

Ara transfer dönemini sakin geçiren siyah-beyazlılar, son günlerde şaha kalktı ve taraftarını heyecana boğdu. Ernest Muçi ve Al-Musrati'yi renklerine bağlayan Hasan Arat önderliğindeki Beşiktaş, gelecek sezon için iyi sinyaller verdi.

SALİH UÇAN İÇİN BOMBA İDDİA

Sabah'ta yer alan habere göre; 2021/22 sezonunda Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan hakkında İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli yıldızın İtalyan devi Lazio ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

İTALYA'YA YABANCI DEĞİL

Başarılı futbolcu daha önce Roma ve Empoli takımlarında kiralık olarak forma giymişti ancak bonservisi alınmamıştı. 1.82'lik merkez orta saha oyuncusu Lazio'ya imza atarsa başkent ekibi Roma'nın ezeli rakibine gitmiş olacak.

30 yaşındaki oyuncu bu sezon takımı ile tüm kulvarlarda çıktığı 29 maçta 3 gol atıp, 5 de asist yaptı. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre milli futbolcu Salih Uçan'ın aktif olarak 5 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Ana mevkisi merkez orta saha olan Salih Uçan on numara ve ön libero olarak sahada görev alabiliyor. Futbolcunun bu çok yönlülüğü dikkat çekiyor.