Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı

Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı

Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.

Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlı takımdaki son gelişmeleri değerlendirdi.İşte Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları:

'BAZI FUTBOLCULARLA YOLLAR AYRILDI'

Dünkü maç itibariyle Beşiktaş yönetimi, bazı futbolcularla yolları ayırdı. Dünyanın en kötü hocası olsa bile bir oyuncunun böyle oynama şansı yok. Bu futbolcular futbolcu olduğunu unutmuş. Beşiktaşlı futbolcular özür dilemiyor. Çünkü özür kredileri bitti. Hocalar demek ki çok büyük sorunla karşı karşıya. Hocalara boşuna para vermesinler. Psikolog heyeti tutsunlar oyuncularla konuşsunlar. Taktikle ilgili bir durum yok.

Dünyanın en şanslı kitlesisiniz. Aldığınız paralar, yaşama şartlarınız, villanız, arabanız havuzunuz hayatınız var. Ne oluyor size? Sizin bir bahaneniz yok. Sizin ekrana çıkıp konuşma hakkınız bile yok. Bazı sosyal medyadaki hesaplardan tutun, bir önceki yönetimin teknik heyetin, kamp planlamasının hepsinin payı var. Tribünlerin de payı var. Ama onlar haklı, böyle bir oyun istenilmez. Bir yere kadar sabrederler.

Haberin Devamı

'SANTOS'A HESABI ÖDETTİRİYORLAR'

Herkes her şeyi yapmış, yemek yenmiş, tatlı yenmiş en son gelen Santos'a hesabı ödettiriyorlar. Hocanın nasıl bağırdığını görüyor musunuz kenarda? Hoca Konyaspor maçı sonrasında bu taktik benim değil demişti. Bu takım değil Santos'u Hasan Arat'ı bile gönderir. 2025 yazında bu takım Arat'a seçim kaybettirir.

'LENS UTANMADAN ANLATIYOR'

Disiplinsiz oyuncular varsa onları göndermek, oynatmamak daha iyi. Kadro dışı artık yok. 110 kiloya gelmiş Lens'e UEFA hak veriyor. Lens bir de utanmadan anlatıyor.

'SEMİH BU TAKIM SENİ GERİYE GÖTÜRÜR'

Bugün bir sürü şirket eleman alırken istihbarat toplayıp sonra işe alıyor. Onun için diyorum bazı oyuncularla yollar ayrıldı. Semih, bu takımın çoğu kalıyorsa hemen git. Bu takım seni geriye götürür. Beşinci hoca Santos'a bilet kesilmez. Santos bey hesabı öde, yok ya... O masayı deviririm ben.

'MUÇİ OYNADIĞI BÖLGEDEN MUTLU DEĞİL'

Musrati çok daha hazır gelmemişti. Serdar Saatçi ile bugün konuşurum. Nasıl futbolcu diye sorsam güzel şeyler anlatır. Musrati için şansızlık oldu. Düzgün bir kurguda oynar. Futbol ayakla değil beyinle oynanır. Musrati Beşiktaş'a katkı sağlayacak. Muçi her yerde oynar ama bence doğru yerine mutlu olduğu yerde oynaması lazım. Şu an oynadığı bölgeden mutlu değil.

Haberin Devamı

'KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ'

Amaç burada Türkiye Kupası. Şu an Beşiktaş doğum sancısı çekiyor. Mutlaka yönetim bu takımın fazlalıklarından kurtulmalı. Önümüzdeki sezon Beşiktaş için köprüden önceki son çıkış.

'10 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILMALI'

En az 10 oyuncu ile yollar ayrılmalı. Takım yok. Allah aşkına şu kadroya bak. Samet Aybaba dönemindeki kadro, bu takıma 5 atar. Trabzonspor maçı vardı hatırlar mısın? Bütün futbolcular maç sonu kendilerini yere attı. Yazık günahtır.

'SALİH'İN ÖNCELİĞİ BEŞİKTAŞ'

Salih Uçan'a teklifler olduğunu duydum. Önceliği Beşiktaş. Şartlar oluşmazsa Salih ile yollar ayrılabilir. Tutmak daha mantıklı.