Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu

Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu

Beşiktaş'ın devre arasında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki savunmacı Joe Worrall hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Nottingham Forest'tan satın alma opsiyonuyla kiraladığı İngiliz stoper Joe Worrall'ın Beşiktaş'tan ayrılmak istediği iddia edildi.

İngiliz futbolcu, Svensson, Muçi ve Al-Musrati ile birlikte Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı 4 isimden biri olmuştu. Nottingham'dan kiralama bedeli ödenmeden transfer edilen Worrall, yarım sezon için 600 bin euro kazanacak.

Kayserispor maçından sonra formayı unuttu

27 yaşındaki savunmacı, Beşiktaş'ın Kayserispor’la deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta 90 dakika görev yapmıştı. Ancak teknik direktör Fernando Santos daha sonra Konyaspor, İstanbulspor ve Galatasaray’la oynadıkları karşılaşmalarda deneyimli futbolcuya görev vermedi. Worrall, Konyaspor’la oynanan kupa maçında da forma giymedi.

"Geri dönmek istiyor"

Öte yandan İngiltere'den tecrübeli futbolcu için flaş bir iddia geldi. Nottinghampost. com'un haberine göre; "Sözleşmesinde Beşiktaş'ın bonservisini almasına yönelik bir madde olmasına karşın Joe Worrall yazın Nottingham'a geri dönmek istiyor." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Bugün 11'de sahaya çıkabilir

Siyah beyazlı formayı ligde sadece bir kez giyebilen İngiliz stoperin, kart cezalısı Omar Colley'in yokluğunda bu akşam oynanacak Gaziantep FK karşılaşmasında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Gaziantep FK maçı kaderini belirleyecek

Beşiktaş'ta satın alma opsiyonunun kullanılmasına sıcak bakılmadığı Joe Worrall hakkındaki kesin karar, bu akşam Gaziantep FK mücadelesindeki göstereceği performansa göre verilecek.