Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!

Beşiktaş'ın yıldız ismi Vincent Aboubakar, sezon sonunda takımdan ayrılmanın planlarını yapıyor. Bu sezon Siyah-Beyazlı ekipte beklentilerin altında kalan Kamerunlu golcünün sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon, performansıyla hayal kırıklığı oluşturan Aboubakar'a dair satır başlarına göz atarken transfer rotasına da göz atalım...

25 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 27 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekibin taraftarları, oyuna sonradan giren Vincent Aboubakar'ı ıslıkladı.

ARKADAŞLARINA DERT YANMIŞTI

Derbide ıslıklanan Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Aboubakar, takım arkadaşlarına dert yanarak “Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

3 TALİP VAR, ROTA FRANSA!

Kamerunlu yıldıza 3 talibin olduğu ortaya çıktı. 32 yaşındaki Aboubakar ile ilgilenen kulüpler ise Marsilya, Lens ve Rennes... Fransız basını, Kamerunlu yıldızın kesin olarak gelecek sezon Ligue 1’de oynayacağını iddia etti. Aboubakar’ın yeni kulübünden tek şartı Beşiktaş’tan kazandığı yıllık 3.5 milyon Euro...