Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız

Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız

Beşiktaş’ın Ajax forması giyen Steven Berghuis’e senelik Ghezzal’ın da aldığı rakam olan2 .25 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Hollandalı yıldız ise Kartal’dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep etti.

Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız

Beşiktaş'a transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Takvim'de yer alan habere göre siyah- beyazlıların geçtiğimiz hafta yeniden da temaslara başladığı Ajax'ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis'le görüşmelerini ilerlettiği ve oyuncuya resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

FARK 750 BİN EURO

Siyah-Beyazlı kurmayların Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal'ın kontratndaki tarifeyi Berghuis'e de teklif ettiği ve oyuncuya 2 milyon 250 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği belirlendi.

Hollandalı yıldızın da Siyah-Beyazlılar'dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep ettiği de gelen haberler arasında. 32 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Ajax formasıyla çıktığı 26 maçta 7 gol, 10 asiste imza attı.

Berghuis'in Hollanda ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen takımdan ayrılmak istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.