Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı

Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine takmayı başardı. Genç yıldızı sezon başından bu yana takip eden Avrupa devi, transfer için tüm şartları zorlayacak.

Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı

Trendyol Süper Lig'de çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni hocası Fernando Santos ile toparlanma sürecine giren siyah beyazlılarda genç yıldız Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştı.

Avrupa'dan da birçok kulübün radarına giren Semih ile ilgili beklenen haber geldi. Genç yıldız için dünyanın dev takımları devreye girdi.

'TEKLİFLER BAŞLADI'

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy yükselen performansını Trabzonspor maçında attığı 2 golle devam ettirdi. Yönetici Feyyaz Uçar, Trabzon maçı sonrası “Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Teklifler zaten başladı” demişti.

Son 7 maçta 7 gol ve 1 asist yaparak tüm futbol dünyasının dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için Avrupa devlerinin şimdiden harekete geçtiği öğrenildi.

DEVLERİN SCOUTLARI DEVREDE

Almanya'dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere'den Arsenal ve Aston Villa, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan da Juventus, Semih için scout ekiplerini görevlendirdi.

Haberin Devamı

DORTMUND SEZON BAŞINDAN BERİ İZLİYOR

Özellikle Dortmund'un, sezon başından beri oyuncuyu izlediği ve bütün şartlarını zorlayacağı, her karşılaşmasına da temsilcisini yollayacağı bildirildi.