Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Davinson Sanchez depremi! Haftalarca sahadan uzak kalacak

Galatasaray'da Davinson Sanchez depremi! Haftalarca sahadan uzak kalacak

Ağrıları nedeniyle Rizespor maçında forma giyemeyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in sahalardan uzak kalacağı süre belli oldu.

Galatasaray'da Davinson Sanchez depremi! Haftalarca sahadan uzak kalacak

Galatasaray'ın 27 yaşındaki kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, Beşiktaş maçının ardından yaşadığı ağırılar nedeniyle antrenmanlara katılamamış ve takımının Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada forma giymemişti. Yıldız oyuncunun ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Milli Takımı'na gönderilen raporla ortaya çıktı

Sanchez'in takımdan ayrı kalacağı süre Galatasaray Sağlık Kurulu'nun milli arada İspanya ve Romanya ile hazırlık maçı yapacak olan Kolombiya Milli Takımı'na gönderdiği raporla ortaya çıktı.

En az iki hafta sahalardan uzak tutacak sakatlık

Kolombiyalı Gazeteci Pipe Sierra'nın haberine göre; Sarı kırmızılı takımının sağlık ekibi, Kolombiya Federasyonu'na Davinson Sanchez'in kendisini en az iki hafta sahalardan uzak tutacak bir kas sakatlığı yaşadığını bildirdi.

Milli Takım kadrosuna çağrılmadı

Bu gelişme üzerine milli takımın değişmez ismi olan Davinson Sanchez, Kolombiya Milli Takımı'nın 22 Mart'ta deplasmanda İspanya ve 26 Mart'da sahasında oynayacağı Romanya hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılmadı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa maçında da forma giyemeyecek

Sakatlığı devam eden 27 yaşındaki stoper, Çaykur Rizespor maçının ardından Galatasaray'ın 17 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa karşılaşmasında da takımdaki yerini alamayacak.

Hatayspor maçında takıma dönebilir

Yıldrız savunmacının milli arada uygulanacak tedavinin ardından takımının ligin 31. haftasında Hatayspor ile oynayacağı karşılamada takımdaki yerini alması bekleniyor.