Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama!

Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama!

Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya’nın, TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın haftalık değerlendirme toplantısındaki konuşmalar dışarı sızmıştı. Konu hakkında sarı-kırmızılı kulüpten ilk açıklama geldi.

Galatasaray'dan sızan hakem konuşmaları için ilk açıklama!

TFF Hakem ve Eğitim Danışmanı Hugh Dallas’ın Galatasaray-Antalyaspor maçınınhakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısı dışarı sızmıştı.

Konu hakkında sarı kırmızılı ekibin Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bu konuyla ilgili kulübümüzün daha detaylı bir açıklama yapacağını söyleyebilirim. Bir iki ufak detayı kendim söylemek istiyorum. 'No name' bir hesabın konuşmaların arkası kesilerek, bir takım görüntülerin yayınlanması manidar. Bu görüntüler nasıl o merciye ulaştı, kaydedildi? Onu merak ediyoruz. 13 Mart'ta Ali Koç'un bahsettiği bu konuşmalar kendisine nasıl ulaştı?"

'ALİ KOÇ'TA VARSA PAYLAŞSIN"

"Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Bu bir soru işareti. Aynı hafta Fenerbahçe - Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas'ın yorumları Ali Koç'ta varsa ve bizimle paylaşırsa seviniriz. Sadece bizim maçla ilgili cımbızla çıkarıyorlar, kendi maçlarıyla ilgili şeyler çıkmıyor maalesef."

Haberin Devamı