Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Gaziantep FK Konyaspor'un hızını kesti! Müthiş maçta 5 gol

Gaziantep FK Konyaspor'un hızını kesti! Müthiş maçta 5 gol

Süper Lig'in evinde namağlup takımlarından biri olan Gaziantep FK, ligde 3.sırada olan Konyaspor'u 3-2 yenerek puanını 18'e çıkardı.

Gaziantep FK  Konyaspor'un hızını kesti! Müthiş maçta 5 gol

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantep FK ile İttifak Holding Konyaspor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-2'lik ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada 7. dakikada Konyaspor, Guilherme'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Gaziantep, bu gole 18. dakikada Steven Caulker ile karşılık verdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip, 52. dakikada Muhammet Demir'in golüyle 2-1 öne geçti. Konyaspor, 72. dakikada Sokol Cikalleshi'nin ayağından bulduğu golle skoru 2-2'ye getirdi. Gaziantep FK'da 86. dakikada sahneye çıkan Joao Figueiredo skoru 3-2'ye getirdi ve takımının sahadan 3 puanla ayrılmasını sağladı.

Bu sonucun ardından Gaziantep FK, bir maç aradan sonra kazandı ve puanını 18'e yükseltti. Süper Lig'de 4 maç aradan sonra kaybeden Konyaspor ise 26 puanda kaldı.

Ligin 15. haftasında Gaziantep FK, Göztepe deplasmanına konuk olacak. Konyaspor ise kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Gaziantep FK  Konyasporun hızını kesti Müthiş maçta 5 gol

Haberin Devamı