Gazete Vatan Logo
Futbol TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler

TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler

TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.

TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün aynı anda oynanan maçlarda çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya Esenler Erokspor 80 puanla lider, Vanspor FK ise 78 puanla ikinci sırada girdi. Esenler Erokspor, deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Vanspor FK ise deplasmanda Bursaspor'la oynadı.

SERİK BELEDİYESPOR'DAN U19 KARARI

Maçların başlamasına saatler kala flaş gelişmeler yaşandı. Serik Belediyespor'da yönetim, Esenler Erokspor karşısına U19 takımı ile çıkma kararı aldı.

Konuyla ilgili kulüpten bir açıklama yapılmazken teknik direktör Cem Kavçak; "Bugün şampiyonluğu doğrudan etkileyecek Esenler Erok maçına yönetim kurulunun U19 takımı ile maça çıkma kararı alması sebebiyle oluşacak şaibeli ortamın içerisinde adımızın bulunmasını istemediğimizden dolayı bizde teknik ekip olarak maça çıkmama kararı aldık" diye konuştu.

VANSPOR'DAN BÜYÜK TEPKİ!

Serik Belediyespor'dan gelen U19 kararı üzerine Vanspor, sert bir açıklama yayınlayarak şampiyonluğun kaderini etkileyebilecek bu kararı kınadı ve Bursaspor maçına U19 takımı ile çıkma kararı aldığını duyurdu.

Haberin Devamı

VANSPOR, U19 TAKIMI İLE ÇIKTI, 1 DAKİKALIK PROTESTO YAPTI, 22. DAKİKADA SAHADAN ÇEKİLDİ

Vanspor FK, seyircisiz oynanan Bursaspor maçına U19 takımı ile çıktı. Genç oyuncular, başlama düdüğü sonrası 1 dakika hareketsiz kalarak protesto yaptı. Bursasporlu futbolcular bu anlarda kendi aralarında top çevirdi. Daha sonra oyun hareketlendi.

Vanspor FK oyuncuları, karşılaşma 0-0 devam ederken 22. dakikada sahadan çekildi.

ESENLER EROKSPOR İLK YARIYI 4-0 ÖNDE TAMAMLADI

Serik Belediyespor'un U19 takımı ile çıktığı maçta lider Esenler Erokspor ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

TFF 2. Ligde iki maçta birden U19 vakası Sahadan böyle çekildiler