Gazete Vatan Logo
İddaa Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti!

Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti!

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi Romanya 1. Ligi’nde dün oynanan Uta Arad – Voluntari karşılaşmasına canlı bahiste yüksek oranlı bir tercihte bulundu. Maça “6.5 Üst” oynayan üye, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.

Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti!

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Beklenenin tam tersi oldu

Romanya 1. Ligi, Küme Düşme Turu mücadelesinde karşı karşıya gelen Uta Arad ile Voluntari arasında bu sezon oynanan 2 maçta sadece 1 gol çıkmıştı. 0-0 ve 0-1 biten maçlar sonrası bu kritik mücadelenin de az gollü geçmesi bekleniyordu. Ancak 28. dakikada tecrübeli golcü Adam Nemec’in konuk ekip adına bulduğu gol, maçtaki gol yağmurunun başlangıcı oldu. Deplasman ekibinin golüne cevap gecikmedi ve ev sahibi 38. dakikada skoru eşitledi. İlk yarı ise 45+1’de Voluntari’nin bulduğu golle 1-2 sona erdi. Misli üyesi de gollerin devam edeceğini düşünerek maça “5.15” oranıyla “6.5 üst” tercihinde bulundu.

Son 2 gol 90+’da geldi

Haberin Devamı

İkinci yarıya ev sahibi Uta Arad hızlı başladı ve 50. dakikada bulduğu golle skoru 2-2’ye getirdi. Bundan sonraki süreçte oyun dengede gitti ve uzun süre gol sesi çıkmadı. Misli üyesini biraz da olsa umutlandıran gol ise 79. dakikada yine ev sahibinden geldi. (3-2) Kuponun tutması için en az 2 gol daha gerekliydi.

Konuk ekip Voluntari geriye düştükten sonra kontrolü eline aldı ve 90+2’de bulduğu golle oyuna yeniden dengeyi getirdi. (3-3) Ancak maça son noktayı takımının ilk golünü de atan Joao Pedro koydu. 90+6’da attığı golle maçı 4-3’e getirdi ve takımına 3 puanı kazandırdı. Misli üyesinin de “6.5 Üst” tercihi kazanmış oldu.

Üye böylece tek maçta 48 bin 611 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20 Kuponu” arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

 

Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti