Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Beşiktaş – Ankaragücü: Karşılıklı Gol Var (1.65 yerine 1.68)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Ankaragücü karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Beşiktaş'ta tüm planlar kupaya, bu rövanşa göre yapıldı. İlk maçtan 0-0'la dönüp işi Dolmabahçe'ye taşıdılar. Devamında derbi (Fenerbahçe) kaybedilip ligde Çaykur Rizespor'u 90+7'de geçtiler. Oyuncuların konsantrasyonu da burada, kupada finale yükselip şampiyon olmakta... Ankaragücü açısından da durum farksız. İlk maçta üstün olan taraf onlardı. 0-0 sonrası ligde de 2 beraberlik alıp düşme hattının üzerinde kalmaya devam ettiler. Kupada finale çıkmak, devamında kazanmak onların da hedefi... Beşiktaş'ta Arthur Masuaku (sakat) ve Daniel Amartey (izinli) belirsiz. Bakhtiyor Zaynutdinov, Tayfur Bingöl ve Ante Rebic yok... Ankaragücü'nde Alper Uludağ ve Olimpiu Morutan olmayacak... İlk maçın 0-0 bitmesi, rövanşı da ister istemez şekillendirecektir. Ankaragücü'nün risk alarak maça başlayacağını sanmıyorum. Ali Sowe ve Renaldo Cephas gibi koşucularla savunma arkasına bol bol koşu atacaklardır. Beşiktaş basarken bu tarz bir gol bulurlarsa skoru koruyabilirler mi? Son haftalarda lig performanslarına bakarsak cevap hayır. Bu nedenle "KG VAR" ideal seçim gibi duruyor.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain – B. Dortmund: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.36)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Paris Saint Germain – B. Dortmund karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, karşılaşmadan Paris Saint Germain’in galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

İlk maçta pozisyon bulmasına rağmen skoru eşitleyemeyen PSG tarihindeki ikinci Şampiyonlar Ligi finali için sahaya çıkacak. Yarı finallerin en genç takımı olan ev sahibinde Hernandez ve Kimpembe haricinde eksik yok. Terzic yönetiminde beklentileri aşıp yarı finale kadar yükselen Dortmund'ta Sebastian Haller iyileşti ve takımla birlikte Paris'e geldi. İlk maçta fırsatları değerlendiremeyen Paris'in bu karşılaşmada galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Bolton – Barnsley: Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Bolton – Barnsley karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

İlk maçta tecrübesini konuşturan Bolton, deplasmandaki mücadeleden 1-3 galip ayrılmayı başardı. Şimdi o maçın rövanşında, kendi evinde rakibini konuk edecek. Gelen rahat galibiyetin ardından kesinlikle rehavete kapılmamaları gerekiyor, aksi durumda Barnsley cezayı kesebilir. Maç öncesi Bolton'da orta saha oyuncusu Mendes Gomes sakatlığından dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Barnsley cephesinde ise eksik bir isim bulunmuyor. İlk maçta aldığı mağlubiyet sonrası erken gol bulma stratejisiyle sahaya çıkacağını düşündüğüm Barnsley, tamamen hücum odaklı bir futbol oynamaya çalışacaktır. Ne kadar büyük bir avantaj yakalamış olursa olsun, ev sahibinin de buna karşılık vereceğini düşünüyorum. İki ekibinde skora katkı sağlaması muhtemel olacaktır. Tavsiyem; KG Var.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri