Gazete Vatan Logo
İddaa Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı!

Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı!

Misli üyeleri hem kazanmaya hem kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi yüksek oranlı tercihlerde bulunduğu 2 maçlık bir kupon yaptı. 2 maça da “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” seçeneğini oynayan üye için oldukça heyecanlı bir kupon oldu. Üye, kuponu Misli Arena platformunda da paylaştı.

Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı!

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

2 maç da son dakika golleriyle geldi

Misli üyesinin kuponundaki ilk maç Lyon ile Benfica arasında oynanan Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçıydı. İlk 45 dakikada iki takımın da en az birer gol atması gerekiyordu ki maç hiç üyenin istediği gibi ilerlemedi. Gollü geçmesi beklenen maçta ilk yarıda uzun süre gol sesi çıkmadı. 43’te gelen gol sonrası bile üyenin işi kolay değildi. Ancak bu gol adeta kuponun kaderini değiştirdi. Benfica rakibine cevap vermekte gecikmedi ve 45’te skoru eşitledi. (1-1) Son dakika golleriyle üyenin ilk maçı tuttu ve Misli üyesi bu maçta 3.86 oran bilmiş oldu.

Kuponda yer alan diğer maç ise Arjantin Ligi’nde oynanan Lanus – Union de Santa Fe maçıydı. Bu maçta gol sesleri erken çıksa da kuponun tutmasına yetmedi. 11 ve 26. dakikalarda gelen gollerle konuk ekip 2-0 üstünlüğü yakaladı. Ancak üyenin kazanması için ilk yarı bitmeden ev sahibinden gelecek bir gol gerekiyordu. Artık ilk yarıda duraklamalara girilmişken 45+1’de Lanus fileleri havalandırdı ve farkı 1’e indirdi. Ev sahibinin golü sonrasında 2’de 2 yapan üye bu maçta da 5.47 oran yakaladı. Misli üyesi 43, 45 ve 45+1’de gelen 3 golle kuponunu tutturdu.

Haberin Devamı

Üye böylece 91 bin 868 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20 Kuponu” arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Haberin Devamı

 

Şansın böylesi Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı