Gazete Vatan Logo
Şampiy10 İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?

İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarından en heyecanlısı bu akşam oynanıyor. 3-3'lük ilk maçın rövanşında karşı karşıya gelecek olan taraflardan kazanan ekip adını yarı finale yazdıracak. UCL tarihinin belki de en önemli maçlarından biri olacak Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi yayınlanacak?

İngiltere'de büyük rövanş: Manchester City-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Real Madrid şifresiz mi?

Manchester City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçu bu akşam İngiltere'de oynanacak. İlk maç İspanya'da oynanmış ve 3-3'lük beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu akşam Etihad Stadyumu'nda oynanacak olan rövanş maçında kazanan takım adını yarı finale yazdıracak. Peki Manchester City-Real Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

İNGİLTERE'DE ERKEN FİNAL

Manchester City-Real Madrid maçı 17 Nisan 2024 Salı akşamı saat 22:00'da naklen yayınlanacak. Etihad Stadyumu'nda oynanacak maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Manchester City-Real Madrid maçı şifresiz ekrana gelmeyecek. Karşılaşma EXXEN'de yayınlanacak.

Nefes kesen ilk maçta karşılaşmanın gollerini Bernardo Silva, Ruben Dias, Rodrygo, Philip Foden, Josko Gvardiol, Federico Valverde atmıştı.