Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şampiyon olunmasa da Bilic!

Şampiyon olunmasa da Bilic!

Siyah-Beyazlılar, şampiyon olunmasa dahi Bilic’in Vodafone Arena’ya çıkmayı hakettiği görüşünde birleşti.

Şampiyon olunmasa da Bilic!

Sözleşmeye göre Hırvat teknik adam ya da Kartal, 500 bin euro ortaya koyduğu takdirde 1 yıllık opsiyonu iptal edebiliyor.

Beşiktaş’ta camia sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı beklerken bir yandan da teknik direktör Slaven Bilic’in takımdaki geleceğinin ne olacağı merak edilen konuların başında geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Hırvat teknik adamın sezon sonunda ayrılacağı yönündeki söylentiler ayyuka çıkarken ikinci başkan Ahmet Nur Çe- bi’nin, “Sözleşmesindeki opsiyon gereği 500 bin euroya her iki tarafın da fesih hakkı var” ifadesi kafaları karıştırmıştı.

İBRE BİLİC'TEN YANA DÖNDÜ

Yönetimden kimi isimlerin de Hırvat hocadan rahatsız olduğu, durumunun masaya yatırılması gerektiği yönünde görüşler bulunduğu biliniyordu. Trabzon galibiyeti sonrası ibrenin Bilic’e döndüğü öğrenildi. Yöneticilerin, “Sakatlıklara, kendi sahamızda oynayamamıza, bütün olumsuzluklara karşın takımı buralara getirmesi önemli. Gelecek sezon Vodafone Arena’da olmayı hak ediyor. Fesih için değil 500 bin, 1 milyon euro da getirse bırakmayalım” görüşünü benimsedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

(Bugün)