Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Şampiyona altın bilezik

Şampiyona altın bilezik

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda genç çiftlerde şampiyon olan İpek Soylu’ya altın bilezik taktı.

Şampiyona altın bilezik

İpek Soylu, bu sabah Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulüp Başkanı Ali Baş, Tenis Kaptanı Selçuk Şerifoğlu, annesi Serpil ve babası Sermet Soylu’yla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret ederek çiçek verdi. Adana Tenis Tağ ve Su Sporları Kulübü’nde yetişen İpek Soylu, ziyarette, "Adana’daki turnuvada gelip bizi ziyaret etmiştiniz. Bu başarımdan önce de her zaman yanımda olmuştunuz. Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü’de, "İpek’i ve kendisine büyük fedakarlıkla destek veren anne ve babasını da canı gönülden tebrik ediyorum. Böylesine kıymetli, gayretli, başarıyı yakalama noktasında kararlı bir sporcu yetiştirildiği için Adanalı ve belediyşe başkanı olarak mutluyum" diye konuştu.

Başkan Sözlü, daha sonra İpek Soylu’ya "Adana Burması" olarak isimlendirilen altın bilezik takarken, "Altın bileğe, altın bilezik yakışır" dedi.