Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bir VakıfBank klasiği!

Bir VakıfBank klasiği!

Şampiyonlar Kupası F.Bahçe Grundig'i set vermeden deviren VakıfBank’ın oldu

Bir VakıfBank klasiği!

SPOR Toto Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank, F.Bahçe Grundig'i 3-0 mağlup ederek zafere ulaştı. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan mücadelede sarı-siyahlılarda kaptan Gözde 17 ve Sheilla 16 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken Kanarya'da ise Kim 11, Eda 11 ile Polen 10 sayı üretti.

MAÇ karşılıklı alınan sayılarla 8-6 VakıfBank'ın üstünlüğüyle başladı. Daha sonra Gözde'nin 7 sayısıyla seti 25-20 kazanan sarı-siyahlılar oldu. İkinci bölümde de çekişme vardı. Ancak bu sefer sahneye çıkan Sheilla oldu. Brezilyalı pasör çaprazı 7 sayı üreterek sazı eline aldı ve 25-18'le durum 2-0 oldu.

3. oyunda ise uzun zaman unutulmayacak bir maç sonu yaşandı. Sarı-lacivertliler ilk 2 sette yaşadığı tüm hatalardan ders alarak 23-16'yı buldu. Ancak Çağla'nın servisleriyle başlayan seri Gözde ve Sheilla'nın hücumda kusursuz oynamasıyla 9-0'lık seriyle bitti ve oyunu 25-23 maçı da 3-0 Vakıfbank kazandı.

TAKIM halinde sadece 1 haftadır çalışan ve hatta 2 idmanla sahaya çıkan Sheilla ile kazandı sarı-siyahlılar bu maçın Ama sanki hiç ara vermemiş takım halinde sürekli oynuyor gibi bir performans sergilediler. Sahanın en skoreri Gözde de hak ettiği gibi bu performansını MVP ödülüyle taçlandırdı.

Haberin Devamı

n murat yücekök/ankara