Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan takımlar belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan takımlar belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ikinci ayak maçları bugün oynanan 3 karşılaşma ile tamamlandı. Grup aşamasına kalan son 3 takım da belli oldu. Kızılyıldız, 0-0'ın rövanşında deplasmanda Salzburg ile 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak hakkı kazandı.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan takımlar belli oldu

Bir önceki turda temsilcimiz Fenerbahçe'yi saf dışı bırakan Benfica, sahasında 1-1 berabere kaldığı PAOK'u deplasmanda 4-1 gibi rahat bir skorla mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Gecenin bir diğer mücadelesinde ise PSV Eindhoven, deplasmanda 3-2 kazandığı maçın rövanşında sahasında BATE Borisov'u 3-0 mağlup etti ve adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TORBALAR BELLİ OLDU

1. torba: Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona (İspanya), Bayern Münih (Almanya), Manchester City (İngiltere), Juventus (İtalya), Paris Saint-Germain (Fransa), Lokomotiv Moskova (Rusya)

2. torba: Borussia Dortmund (Almanya), Porto (Portekiz), Manchester United (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Napoli (İtalya), Tottenham (İngiltere), Benfica (Portekiz), Roma (İtalya)

3. torba: Schalke 04 (Almanya), Olympique Lyon, Monaco (Fransa), Ajax (Hollanda), CSKA Moskova (Rusya), Liverpool (İngiltere), Valencia (İspanya), PSV (Hollanda)

4. torba: Club Brugge (Belçika), Galatasaray (Türkiye), Young Boys (İsviçre), Inter (İtalya), Hoffenheim (Almanya), AEK (Yunanistan), Plzen (Çekya), Kızılyıldız (Sırbistan)

Haberin Devamı