Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak? Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak? Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi için geri sayım sürüyor. Dün Belçika ekibi Club Brugge karşısında tur atlayan Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play-off kuraları ile rakibi belirlenecek. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak?

Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak? Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off kuraları temsilcimiz Medipol Başakşehir'in tur atlaması ile farklı bir anlam kazandı. Peki Şampiyonlar Ligi play-off kuraları hangi gün saat kaçta çekilecek. İşte Şampiyonlar Ligi play-off kuralarının saati, günü ve Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play-off turunda muhtemel rakipleri...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi 4 Ağustos Cuma günü TSİ 13.00'te gerçekleşecek. İlk maçlar 15-16 Ağustos'ta rövanşlar ise 22-23 Ağustos'ta oynanacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde Belçika'nın Club Brugge takımını eleyerek play-off turuna kalan Başakşehir'in muhtemel rakipleri de belli oldu.
Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play off turundaki muhtemel rakipleri Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge ile eşleşen temsilcimiz Medipol Başakşehir, Belçika'da oynanan ilk maçta rakibiyle 3-3 berabere kaldı.
Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play off turundaki muhtemel rakipleri Brugge karşısındaki iyi oyunuyla göz dolduran ve tur için umut veren Başakşehir, rövanşta da rakibini 2-0 yenerek play-off turuna kaldı.
Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play off turundaki muhtemel rakipleri Medipol Başakşehir'in play-off turundaki muhtemel rakipleri ise şöyle:
Sevilla (İspanya)
Napoli (İtalya)
Liverpool (İngiltere)
CSKA Moskova(Rusya)
Sporting Lisbon(Portekiz)

Haberin Devamı