Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Şampiyonlara ders verdik!

Şampiyonlara ders verdik!

Dünya Kulüpler Şampiyonası ilk maçlarında VakıfBank, Japonya şampiyonunu, Eczacıbaşı VitrA ise Şampiyonlar Ligi’nde zafere UlAşan Pomi’yi devirdi.

Şampiyonlara ders verdik!

Sarı-siyahlı temsilcimiz, Hisamitsu Springs’i 4 sette geçerken tam 27 blok sayısı kazandı. Turuncu-beyazlılar ise Pomi Casalmaggiore’ye rahat nefes bile aldırmadı.

BAYANLAR Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu ilk maçında VakıfBank, Japonya şampiyonu Hisamitsu Springs’i 3-1 mağlup etti.

TING REKOR KIRDI AMA...

Filipinler’in başkenti Manila’da oynanan mücadelede sarı-siyahlılar mücadele boyunca toplam 27 blok sayısı elde ederken günün en skorer ismi de 28 sayıyla oynayan Zhu Ting oldu. Ayrıca Çinli oyuncunun yaptığı 9 blok sayısı turnuva tarihinin de en yüksek istatistikleri olarak tarihe geçti. Fakat bu çok uzun sürmedi. Brezilya ekibi Rexona Ades’in orta oyuncusu Ana Carolina Silva, takımının ev sahibi PSL-F2 Logistics Manila’yı 3-0’la geçtiği müsabakada tam 10 blok yapmayı başardı.

A Grubu’nda yer alan bir diğer temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA ise son Şampiyonlar Ligi şampiyonu İtalya’nın Pomi Casalmaggiore takımını 3-0 yendi. Mall Of Asia Arena’daki maçın setleri, 25-17, 25-18 ve 25-15 şeklinde sonuçlanırken turnucu-beyazlılarda 18 sayıyla oynayan Boskovic mücadeleye damga vurdu.

Haberin Devamı