Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şampiyonluk adayını açıkladı!

Şampiyonluk adayını açıkladı!

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan Spor Servisi programında şampiyonluk adayını açıkladı.

Şampiyonluk adayını açıkladı!

Bruno Alves'in Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana kendini veremediğini savunan Mehmet Demirkol, "Kimse ona kızmasın. Ortada yönetici başarısızlığı var. İddaa Alves için kırmızı kart bahsi falan açıyor. İnsanlar Alves'ten iyi para kazanmıştır. Alves sahada olmuş olmamış, kimsenin umrunda değil" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin voleybol maçında Ersun Yanal tezahüratlarına da değinen Mehmet Demirkol, "Alex tezahüratı yersizdi. Fakat bu farklı. Teknik direktör değişmiş. İnsanlar buna tepki veremeyecek mi? Ersun Yanal diye bağırmaktan daha doğal bir tepki var mı? Hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

"Emre Galatasaray derbilerinde kaç kez 90 dakikayı bitirmiştir"

Ersun Yanal, Emre Belözoğlu konusunda şöyle konuştu: "Bir futbolcunun öncelikli olarak kendine bakması gerekir. Fenerbahçe'nin en büyük oyuncusu Caner'le birlikte Emre. Bu sene Emre'nin 29 maçının 25'inde oynayacağına garanti verebilir misin? Benim tek derdim 25 maç 90 dakika oynayacak mı oynamayacak mı? Sorum bu. Mesleki güvenilirliği ortadan kalkıyor. Oynadığı sürece sorun yok. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki maçlarda Emre kaç kez 90 dakikayı bitirmiştir? Fenerbahçe, Emre ve Meireles'in orta sahadaki güvenilirliğine yönelik iş yapamaz."

Haberin Devamı

"Şampiyonluğun 1 numaralı adayı Beşiktaş"

Demirkol, Beşiktaş'ın yükselen formuyla ilgili de "Geçen sene Bilic Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geçemeyeceğini düşünüyordu. Bu sezon öyle düşünmüyor. Rakiplerini geçebileceğine dair fikri oluştu. Büyük bir güven görülüyor Beşiktaş'ta. Bu takım şampiyonluğun 1 numaralı adayıdır. Ama yöneticiler bu işi bozabilir. Olimpiyat'ta cirit atsan kendine gelir. Korkunç bir stat. Ankara'da da güçlü bir Beşiktaş seyirci vardır. Zaten tesislerden arabayla 2 saatte gidilir oraya" yorumunu yaptı.