Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şampiyonluk hediyesi: Ben Arfa

Şampiyonluk hediyesi: Ben Arfa

Kartal, Haziran ayında Nice’le sözleşmesi sona erecek olan Fransa futbolunun parlayan yıldızı Ben Arfa’nın peşine düştü.

Şampiyonluk hediyesi: Ben Arfa

Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden start veren Siyah-Beyazlılar, Avrupa futbolunun gözde isimlerinden Hatem Ben Arfa’ya kancayı taktı.

Fransa Lig 1 ekiplerinden Nice’de formunun zirvesine çıkan ve 28 maçta sergilediği 12 gol, 2 asistlik performansla takımına adeta tek başına hayat veren Fransız futbolcuyla temaslarını sürdüren yönetimin, bu oyuncunun transferi konusunda önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Orta alanın hem sağ hem sol hem de merkez bölgelerinde görev yapabilen Arfa, son dönemde kreatif futboluna golcülüğünü de ekleyerek yeniden Fransa’nın gözdeleri arasına girdi.

‘Hedefleri çok büyük’

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan başarılı orta alan oyuncusunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Mandial Sport’un temsilcisi Michel Haddad, Beşiktaş’ın Ben Arfa’ya olan ilgisini doğruladı.

Haddad, yıldız futbolcunun geleceğinin sezon sonunda şekilleneceğini belirterek, “Hatem’le ilgili olarak birçok kulüple görüşüyoruz. Beşiktaş’ın da bunlardan biri olduğunu gizleyemem. Nice’le sezon sonunda kontratı sona erecek. Hatem daha 29 yaşında ve büyük hedefleri var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Premier Lig tecrübesi var’

Sözlerinin devamında Arfa’yı Kartal yapacak formülü de açıklayan Haddad, “Hatem, daha önce Premier Lig’de Newcastle ve Hull City’de de oynadı. Oldukça tecrübeli bir futbolcu. Sezon sonunda Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Eğer Beşiktaş sezon sonunda Devler Ligi’nde olursa bu Hatem’in tercihi konusunda belirleyici olabilir” diye konuştu.

(Fanatik)