Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bitti derken 90+4'te lig yeniden başladı

Bitti derken 90+4'te lig yeniden başladı

9 kişi kalan Fenerbahçe önünde kendi kalesine gol atan Beşiktaş Başakşehir'e umut verdi, fark 2'ye indi.

Bitti derken 90+4'te lig yeniden başladı

İLK 15 dakikada iki takımda da çok önemli bir gol girişimi yaşanmadı. Bol faul yapıldı. 16’da Oğuzhan sağ taraftan indi, topukla Aboubakar’a kesti; onun vuruşu auta çıktı. Oyun dakikalar geçtikçe Beşiktaş’a geçiyordu, bunda da F.Bahçe’nin sol kanat savunucusu İsmail Köybaşı’nın Quaresma karşısında acınacak hale düşmesinin payı büyüktü.

27’DE yine Q7 sağdan aktı, Aboubakar istediği gibi vuramadı, Hasan Ali’ye de faul yaptı. 30’da Talisca, Adriano’nun kestiği topa harika bir vole vurdu top dışarı çıktı. 32’de Quaresma ceza sahası dışından vurdu, top Volkan’da kaldı. Aynı dakikada yine Quaresma İsmail’i geçti vurdu, auta gitti. 42’de Atınç’ın uzaklaştırmak istediği topa ceza sahası dışından Alper vurdu, top auta gitti. 1 dakika sonra, sağ içten sol ayakla denedi, top Volkan’da kaldı. 45’te Tolgay İsmail’in ardına nefis kesti; Quaresma ortaya çevirdi Aboubakar golü yaptı; 1-0...

9 KİŞİYE RAĞMEN!

İKİNCİ yarı da ilk yarıya benzer biçimde geçti. 66’ya kadar 21 dakika gol pozisyonu olmadı. 66’da Babel, 73’te Quaresma şut denedi. 74’te yine Babel vurdu dışarı çıktı. 75’te Quaresma sağdan daldı, Skrtel’i geçti vurdu, Volkan kurtardı. 79’da Quaresma Cenk’e kesti, kafa vuruşu dışarı gitti.

Haberin Devamı

80’de F.Bahçe adına en net pozisyon kaçtı. Salih’in ara pasında Emenike kaleciyle karşı karşıya kaldı, top Fabri’de kaldı. 88’de 7 dakika arayla Skrtel, 90+2’de 4 dakika arayla Josef de Souza 2. sarıdan atıldı. 90 artı 4’te Kjaer’in ceza sahasına gönderdiği topta Marcelo ile Fabri anlaşamadı, top ağlara gitti.