Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Samuel Eto'o'ya sürpriz talip

Samuel Eto'o'ya sürpriz talip

Beşiktaş, Galatasaray ve Tabzonspor'un ardından Samuel Eto'o için sürpriz bir talip daha çıktı.

Samuel Eto'o'ya sürpriz talip

Samuel Eto'o transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Kamerunlu oyuncuya Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından sürpriz bir talip daha çıktı. İşte transfer sürecine dair detaylar...

Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra 1 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkaran Beşiktaş, bu teklife olumlu yanıt alamamıştı. Galatasaray ve Trabzonspor'un da devreye girdiği Eto'o için Beşiktaş yönetimi, ocak ayının ilk günlerinde Güney ekibi ile yine masaya oturacak.

Bu kez takasta yeni oyuncular önerecek olan Kara Kartal, söz aldığı Kamerunlunun transferini bitirmek için çaba gösterecek. Transfer gerçekleşmezse rota İngiltere'ye çevrilecek.

Yönetim Eto'o transferini bitiremezse, Wilfried Bony için temasa geçecek. Bonservisi Manchester City'de olan Bony, Stoke City'de kiralık oynuyor. Fildişili golcünün sezon başında da Beşiktaş'la ismi geçmişti.

STOKE CITY'DE 11 MAÇTA 2 GOL KAYDETTİ

Eto'o'nun kadroya katılamaması halinde İngiliz ekibi ile görüşecek olan Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak getirecek. Bu sezon 11 maçta oynayan Bony, 2 gol attı.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ TALİP!

Tüm bunlar yaşanırken İngiliz basını, Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren Hull City'nin de Eto'o'nun transferi için girişimlere başladığını yazdı. Hull City'nin, Antalyaspor ile 2018 yazına kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki yıldızı sezon sonuna kadar kiralama talebinde olduğu da kaydedildi.