Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Şanlıurfaspor'da hedef tutmadı

Şanlıurfaspor'da hedef tutmadı

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor PTT 1. Lig'de sezonu 8. sırada tamamladı.

Şanlıurfaspor'da hedef tutmadı

PTT 1. Lig'e 3 yıl önce yükselen ve bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Şanlıurfaspor, inişli çıkışlı bir grafik sergilediği ilk yarıyı puan cetvelinin dördüncü sırasında bitirdi. Sarı-yeşilli ekip, ikinci yarıda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Cihat Arslan'ın yerine takımın başına Osman Özköylü'yü getirdi.

Çalıştırdığı 7 takımdan ikisinde şampiyonluk yaşayan Özköylü ile 7 hafta boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor, sonraki haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayınca, hedefine play-off yoluyla ulaşmak istedi. Ancak sezonun son 4 maçında da galibiyet alamayan sarı yeşilliler, play-off barajındaki fırsatını da son haftada Kayserispor'a 3-2 yenilerek kaybetti.

"Ceylanlar", bu sonuçların ardından topladığı 52 puanla ligi 8. sırada tamamladı. Güneydoğu ekibi, ligde 41 gol atıp, kalesinde ise 29 gol gördü.

"Şanlıurfaspor'a yakışmadı"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off'a kalamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Özellikle son haftalarda takımının performansından memnun kalmadığını ifade eden Özköylü, "Bu oyun Şanlıurfaspor'a yakışmadı. Kaybediyorsak da savaşarak kaybetmeliyiz. Kısa süre önce annemi kaybettim, bir kaç hafta babamın yanında kalacağım. Şu anda futbolla ilgilenmek istemiyorum. Gelecek sene içinde yönetim belki revizyona gidebilir, orasını bilemeyiz. Şu anda gelecek sezon için bir şey konuşmak için erken" diye konuştu.