Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şansal Büyüka'dan flaş iddia!

Şansal Büyüka'dan flaş iddia!

Galatasaray - Karabükspor maçı sonrası Şansal Büyüka çok ciddi bir transfer iddiasında bulundu. Lig TV'nin Maraton programında Beşiktaş'ın transfer hamleleriyle ilgili konuşan Büyüka, Oumar Niasse ismini ortaya attı.

Şansal Büyüka'dan flaş iddia!

Galatasaray - Karabükspor maçı sonrası takımların transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Şansal Büyüka, Oumar Niasse'ın Beşiktaş'ın gündeminde olduğunu ileri sürdü. Beşiktaş'ın başta Porto'lu Vincent Aboubakar olmak üzere birçok hücumcu ile ilgilendiğini ifade eden Büyüka, "Oumar Niasse da Beşiktaş'ın golcü adayları arasında" ifadesini kullandı.

İngiltere'de başaramadı

Türkiye'de Akhisar Belediye ile yıldızı parlayan Oumar Niasse, Lokomotiv Moskova'da kariyerinin zirvesine çıkınca Avrupalılar'ın dikkatini çekmişti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, geçtiğimiz ara transfer döneminde Senegalli forvet oyuncusu Oumar Niasse'ı 15.5 milyon Euro (Yaklaşık 50 milyon TL) bonservis bedeliyle kadrosuna dahil etmişti.

Koeman üstünü çizdi!

Ada macerasında bekleneni veremeyen Oumar Niasse, gözden düşmüş ve Everton tarafından "satılacak/kiralanacak" oyuncular arasına dahil etmişti. Everton'ın Hollandalı menajeri Ronald Koeman, Oumar Niasse için birkaç gün önce şok bir açıklama yapmış, "Oumar Niasse eğer futbol oynamayı seviyorsa, takımdan ayrılmalı ve bir başka kulübe gitmeli" yorumunu yapmıştı.

Haberin Devamı