Gazete Vatan Logo
Ankaragücü Sarı-lacivertlilerden üç bomba birden!

Sarı-lacivertlilerden üç bomba birden!

Transfer yasağını kaldıran Ankaragücü, Ante Kulusic ve Tyler Boyd'un ardından Stelios Kitsiou'yu da kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden üç bomba birden!

Transfer yasağını dün kaldıran ve Pazdan ile Sacko transferini açıklayan Ankaragücü, bugün de Ante Kulusic ile Tyler Boyd'u kadrosuna kattı.

ANTE KULUSIC AÇIKLAMASI:

Spor Toto Süper Lig’in ikinci devresi için transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz, Hırvat stoper Ante Kulusic ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Uzun yıllar Süper Lig’de forma giyen Kulusic, Ankaragücümüz ile anlaşma sağladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Ankara’yı ve Ankaragücü’nü yakından tanıyan birisi olarak bu forma altında elimden gelen mücadeleyi sergileyeceğimin sözünü veriyorum” dedi.


TYLER BOYD ANKARAGÜCÜ'NDE


STELIOS KITSIOU DA AÇIKLANDI


KENAN ÖZER'LE YOLLAR AYRILDI


Ara transferin son günlerinde 3 ismi kadrosuna katan Ankaragücü'nde Kenan Özer'le ise yollar ayrıldı. Başkent ekibinin açıklaması şu şekilde:

Kulübümüzün son iki yılda yaşadığı şampiyonlukların baş mimarlarından, sergilediği futbol, attığı goller ve karakteri ile camiamızın özdeşleşen futbolcuları arasına giren Kenan Özer ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Haberin Devamı

Kenan Özer’e bundan sonraki hayatında ve futbol kariyerinde başarılar dileriz.