Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Savaştan kaçıp Kartal'a geliyor

Savaştan kaçıp Kartal'a geliyor

Beşiktaş’ta takviye yapılmak istenen ilk bölge Fernandes’ten boşalan 10 numara mevkisi.

Savaştan kaçıp Kartal'a geliyor

Siyah-beyazlı yönetim belirlediği 3 aday için de önemli mesafe kat ederken, Younes Belhanda ismi ön plana çıkmaya başladı.

İSTENİLEN 3 ismin de takımlardan ayrılmak istemeleri Beşiktaş’ın elini kuvvetlendirirken ayrılığı en çok kafasına koyansa Belhanda. Dünya Kupası’nda Kosta Rika formasıyla gösterdiği performansla beğeni toplayan Bryan Ruiz, takımı Fulham’ın küme düşmesi nedeniyle alt ligde top koşturmak istemiyor. Marko Marin, Chelsea’de forma şansı bulamadığı için oynayabileceği bir takım olan Beşiktaş’a kiralanmaya sıcak bakıyor. Bu iki ismin dışında Belhanda’nın ayrılmak isteme nedeni ise çok daha hayati.

SALIYA KADAR ZAMAN

GEÇEN sezon Montpellier’den Dinamo Kiev’e transfer olan Faslı 10 numara, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş durumu nedeniyle can güvenliği olmadığı gerekçesiyle gitmek istiyor.

DINAMO Kiev’le 2018’e kadar sözleşmesi olan Belhanda, Beşiktaş’a gelmeyi kabul ederken kulübü ise oyuncuyu bırakmamakta kararlı. Oyuncuyu bonservisiyle almak konusunda D.Kiev’i ikna edemeyen siyah-beyazlılar bu noktada farklı bir formülü devreye soktu.

Haberin Devamı

BELHANDA’YI bir sezonluğuna kiralama teklifini ileten Beşiktaş yönetimi, salı gününe kadar Dinamo Kiev’den cevap alacak ve bir aksilik yaşanmazsa bu transfer tamamlanacak.