Gazete Vatan Logo

Schumacher'den 30 milyonluk villa!

Bitkisel hayattaki yaşam savaşı 4.5 yılı geçen ve yaşamaya devam eden Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher 30 milyon euroya Real Madrid Başkanı Perez'in villasını satın aldı.

Schumacher'den 30 milyonluk villa!

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Michael Schumacher’in eşi Corinna Schumacher, büyük paralar karşılığında gayrimenkul satın aldı. Eski Formula 1 pilotu geçirdiği kayak kazasının üstünden geçen 4.5 yılda yarı bitkisel hayatta yaşamaya devam ederken eşi boş durmadı.

Corinna Schumacher’in Mallorca’da Real Madrid Başkanı Florentino Perez’e ait bir villayı satın aldığı bildirildi. Corinna’nın villayı kendisi ve ailesi için aldığı belirtildi.

15 bin metrekare arazi üzerine kurulu alanda bulunan villa için 30 milyon euro ödendi. Palmiyelerle kaplı devasa bir bahçesi bulunan villanın iki yüzme havuzu, helikopter iniş pistiyle birlikte muhteşem bir deniz manzarası var.

Villanın Corinna Schumacher tarafından yalnızca tatil zamanlarında kullanılmasının planlandığı, İsviçre’deki evin yine ana yaşam alanı olarak kalacağı belirtildi. Michael Schumacher’in sağlıklı olduğu dönemlerde, 1990’larda bu villa ilgilendiği ve satın almak istediği söyleniyor.

İşte o villa