Gazete Vatan Logo
Futbol Seba’ya ‘saygı’ seli!

Seba’ya ‘saygı’ seli!

‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ belgeselinin önceki akşam yapılan galasında siyaset, spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri onursal başkan için övgü dolu sözler söylediler

Seba’ya ‘saygı’ seli!

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın hayatını konu alan ‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ belgeselinin tanıtımı dün akşam İstanbul Ortaköy’de bulunan Feriye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. CNN Türk Haber Müdürü Rıdvan Akar’ın hazırladığı belgeselinin ilk gösteriminde yer alan isimler, belgesel ve Süleyman Seba hakkında şunları söylediler:

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal: “Ben Süleyman Seba’nın yönetimlerinde bulundum. Şampiyonlukları beraber yaşadık. Beşiktaş’ı çok farklı bir noktaya getirdi. Dev başkanın eserleri unutulmaz. Seba’yı, Türk sporunun önderi olarak değerlendirmek gerek.”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: “Süleyman Seba Beşiktaş camiası için çok önemli bir insan. Belgeselde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

G.Saray Başkanı Ünal Aysal: “Süleyman Seba çok önemli bir isimdir. Hepimizin büyüğü ve aynı zamanda hepimizin takdirle izlediği, kendimize önder olarak seçtiğimiz bir şahsiyet. Seba’nın Türk sporunda yeri farklıdır.”

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran: “Bütün Beşiktaşlılar, Süleyman Seba’yı tanımamış genç Beşiktaşlılar mutlaka izlesinler ve Beşiktaşlılığı, yıllardır söylenen ama tarif edilemeyen Beşiktaşlılık duruşunu biraz öğrenmeye ve anlamaya çalışsınlar.”

Sanatçı Feridun Düzağaç: “Süleyman Seba, sadece biz Beşiktaşlılar için değil, futbol ve sporseverler için de çok kıymetli bir isim. Bizim en büyük değer ve kıymetimiz. Son dönemlerde içi çok boşaltılan Beşiktaşlılık duruşunun ta kendisi bence.”

Haberin Devamı