Gazete Vatan Logo
Galatasaray Seçim bitti transfer listesi hazır

Seçim bitti transfer listesi hazır

Seçim bitti, belirsizlik sona erdi. Şampiyonluk töreninden bugüne kadar ekibiyle birlikte Florya’ya kapanan ve tatil yapmayan Aslan’ın hocası Terim, hem kamp programı hem de transfer çalışmalarında düğmeye basıyor.

Seçim bitti transfer listesi hazır

Galatasaray’da artık icraat zamanı... Sarı-Kırmızılı kulüpte başkanlık seçiminin sona ermesiyle birlikte operasyonlar başlıyor. Teknik direktör Fatih Terim, şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı günden bu yana ekibiyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne kapanarak, yeni sezon hazırlıklarını planlıyordu. Kongrenin bitişi ve belirsizliğin ortadan kalkmasıyla, programa son şekli verilecek. Bir diğer konu da transfer çalışmaları. Tecrübeli hoca, hem alınacak hem de gönderilecek oyuncuların listesini hazırladı.

Tatil görüşmeden sonra

Bu liste yönetime sunulduktan sonra son durum masaya yatırılacak. Fatih Terim ve ekibi, bu görüşmenin ardından tatil için bir süreliğine Florya’dan ayrılacak. Kısa bir tatil sonrası teknik heyet tekrar Florya’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Transfer çalışmaları ve her türlü gelişme, kampa gidilene kadar buradan takip edilecek.

(Fanatik)