Gazete Vatan Logo
Futbol Şehmus Özer donarak ölmüş!

Şehmus Özer donarak ölmüş!

Amed Sportif'in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı...

Şehmus Özer donarak ölmüş!

Kendisinden 2 gündür haber alınamayan, dün Elazığ'da cesedi bulunan Amedspor kaptanı Şehmus Özer'in (36) ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı.
Özer'in aracının uçuruma yuvarlandıktan sonra uçurumun dibindeki bir çukura düştüğü, bu yüzden yoldan geçenler tarafından görülmesinin zorlaştığı da belirlendi. Özer'in aracını kazadan 2 gün sonra olay yerinden geçenler tesadüfen görerek polise haber vermiş...
DONARAK ÖLMÜŞ
Yapılan ilk ön otopside Özer'in yaralandıktan sonra donarak öldüğü tespit edildi. Özer'in ailesi Elazığ Adli Tıp Kurumu'ndan bugün cenazeyi teslim alarak Diyarbakır'a götürecek. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı da kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kazanın nasıl meydana geldiği ise uzman ekiplerin hazırlayacağı raporla ortaya çıkacak.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FENERBAHÇE'YE GOL ATMIŞTI
1980 doğumlu Şehmus, 5 gün önce Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası maçında gol atmıştı.
Profesyonel kariyerinde 150'nin üzerinde gol atan Şehmus Özer, Karşıyaka, Altay, Mersin İY, Akhisar Bld gibi ekiplerde de oynadı.

Haberin Devamı

Futbol hayatında Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay formaları giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2014 yılından bu yana Amed Sportif’te forma giyiyordu.

"ÖLÜM, ACI YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ"
Amedsportif Başkanı Nurullah Edemen, Özer'in kaybı için büyük üzüntü duyduklarını belirtirken "Değerli bir oyuncumuzu kaybetmenin şokunu yaşıyoruz. Ölüm acı yüzünü bir kez daha gösterdi. Bütün camiamızın, Amedspor gönüllülerinin ve ailesinin başısağolsun" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu'dan başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Amed Sportif forması giyen tecrübeli futbolcu Şehmus Özer'in hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.
Bakan Çavuşoğlu mesajında; 'Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Amed Sportif'e başsağlığı dilerim' ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Amedspor Kulübü, olayı resmi facebook sitesinden duyurdu.