Gazete Vatan Logo
Galatasaray Selçuk İnan, Ada yolcusu

Selçuk İnan, Ada yolcusu

Daha önce de İngiltere'den aldığı teklifleri değerlendirmeyen Selçuk İnan bu defa gitmeye kararlı.

Selçuk İnan, Ada yolcusu

Galatasaray'ın çok eleştirilen ismi olan Selçuk İnan geçen sezon devre arasında takımdan ayrılmak istemiş, menajeri Batur Altıparmak kendisine takım aramış tek teklifi Fulham'dan getirmişti.

Selçuk o dönem teklife, "Fulham küme düşerse sözleşmemi bedelsiz alırım" diye cevap verince Londra ekibi arkasına bile bakmadan kaçmıştı.

Daha sonra ise Premier Lig'e yükselen Leicester City, Selçuk'a talip olmuş ama Ünal Aysal, Roberto Mancini'nin "gitsin" raporuna rağmen Selçuk ve Burak'ın sözleşmelerini artan şartlarda uzatmıştı. Selçuk ve Burak'ı istemediği halde Başkan'ın bu iki oyuncu ile sözleşme yenilemesi üzerine giden Mancini'den sonra Selçuk İnan, Galatasaray'dan ayrılma planlarını kenara atmıştı. Selçuk hem tribünlerin tepkisi hem de Londra'da yaşayan sevgilisi yüzünden İngiltere opsiyonunu yeniden gündemine aldı. Selçuk'un menajeri Batur Altıparmak'ın oyuncusuna Ada'dan bir takım aradığı en azından yarım sezonluk bir değişikliğin iki taraf için de iyi olacağına Prandelli'nin de olur verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

TEK SORUN TARAFTAR DEĞİL!

Galatasaray'da Selçuk İnan sonunda isyan ederken, aslında tek sorun taraftarın gösterdii tepki değil. Anderlecht maçından sonra kaptanlık pazubandını Cesare Prandelli'ye teslim eden Selçuk, bu şekilde oynaması durumunda Galatasaray'a faydası olamayacağını ve daha çok tepki alacağını söylemişti.

Fakat Selçuk Cumartesi akşamı Balıkesir maçında da ikinci bölgede ve sağ içte oynatıldı. İlk 2 yıl takımı maestro gibi yöneten, pas trafiğini yönlendiren, takımın beyni olan Selçuk'un Balıkesirspor maçından önce de aynı mevkide oynatıldığı için şok yaşadığı bildirildi.

(Fotospor)