Gazete Vatan Logo
Galatasaray Selçuk İnan neden idmana katılmadı?

Selçuk İnan neden idmana katılmadı?

Galatasaraylı Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisinde yardımcı antrenör Ayhan Akman ile yaşadığı tartışma sonrası Pazartesi günkü idmana katılmadı.

Selçuk İnan neden idmana katılmadı?

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisine yedek soyundu.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in ilk 11'de görev vermediği Selçuk İnan, yedek kulübesinde şans bekledi.

İkinci yarıda Galatasaray'ın golcüsü Eren Derdiyok'un sakatlanarak oyundak çıkmak durumunda kaldığı sırada ısınan oyuncular arasında bulunan Selçuk, oyuna alınmayı bekledi. Ancak Galatasaray teknik heyeti Eren'in yerine Cavanda'yı oyuna dahil etti.

Bunun üzerine Selçuk İnan ile yardımcı antrenör Ayhan Akman arasında kulübede yaşanan tartışma dikkatleri çekti. İkili arasındaki tartışmanın maç sonunda da devam ettiğini 'Selçuk İnan-Ayhan Akman tartışmasının perde arkası' başlıklı haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

SELÇUK NEDEN İDMANA KATILMADI?

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan derbinin ertesi günü yapılan idmana katılmadı. Selçuk İnan'ın idmana neden katılmadığı gerçeğine ise Express Gazete ulaştı.

Derbi sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray idari kadrosundan bir isim Selçuk İnan'a 'Yarın izinlisin, idmana katılmana gerek yok' diye sms yolladı. Kaptan Selçuk İnan bu sebepten ötürü Florya'ya gitmedi.

Haberin Devamı

TARAFTARLARIN PROTESTOSU GERİ ADIM ATTIRDI

Galatasaraylı taraftarların sosyal medyada Selçuk İnan'a destek vermesi Galatasaray yönetimine geri adım attırdı. Sarı Kırmızılı taraftarlar, #SelçukİnanKaptanımızdır etiketini üst sıralara taşıyınca Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu akşam saatlerinde Selçuk'u Florya'ya çağırarak, tecrübeli oyuncuyla görüştü. Nazifoğlu, Selçuk'a "Aklına bir şey gelmesin.. İdari bir karar yok hocanın teknik tercihi. Oyuna girme arzun ve hırsına saygı duyuyoruz.Kırgınlıklar geçer sen bize lazımsın. Kırgınlıklar geçer sen bize lazımsın. Sen bizim kaptanımızsın" dedi.

(Express Gazete)