Gazete Vatan Logo
Galatasaray Selçuk İnan resmen açıkladı!

Selçuk İnan resmen açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gerçekleştirilen antrenmanın ardından Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Selçuk İnan resmen açıkladı!

DERBİNİN olay adamı Selçuk İnan dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaşanan kriz ile ilgili açıklamalarda bulundu. F.Bahçe maçında kulübede Ayhan Akman ile girdiği tartışmayı ‘duygusal patlama’ olarak açıklayan deneyimli oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“KİMSEYE saygısızlık yapmadım... Yöneticilerime, hocalarıma, arkadaşlarıma... Bu benim duruşum. Belki birçok şey yazılıp çizildi ama yaşanılmış başarının arkasında kötü şeyler aranır. Dünya böyle dönüyor zaten. F.Bahçe maçı bizim için çok önemliydi. Gerçekten çok oynamak istiyordum. Bunu gizleyemem.

Takım arkadaşlarıma yardımcı oldum. Yanlarında oldum. Sonuna kadar ısındım. Oyuna girmeyi bekledim. Son oyuncu hakkında beni almak istemedi. Cavanda’yı aldı.

‘DUYGUSAL REAKSİYON’

DUYGUSAL patlamayla yine saygısızlık yapmadım. Ayhan Hoca’ya serzenişte bulundum. Belki skoru değiştirebilirdim. Bu duygusal bir reaksiyondu. Benim eski takım arkadaşım. Bu kadar da nazımın geçtiğini düşündüm.

DAHA sonra yaşananlar; içeride bir olay yaşadık ama ikimiz arasında geçen kişisel bir olaydı. Aramızda çözdük. Asıl olan G.Saray’dır. Kaptan olarak nerede nasıl davranacağımı bilen biriyim.

Haberin Devamı

Takımın menfaatleri aksine bir şey yapmadım kimsenin yapmasına da izin vermedim.”

‘Taraftar ne istediyse yaptık’

“SADECE Sabri ve Wesley Sneijder ile değil herkesle el ele tutuşurum, selamlarım. Taraftarlar ne istediyse hep yapmaya çalıştık. Gelip geçiciyiz. Futbolu bırakınca ben de taraftar olacağım.”

‘Sneijder takım arkadaşına bunu yapmaz’

“4 yıldır Sneijder ile birlikte oynuyoruz. Birbirimize büyük saygımız var. Wesley’nin beni kastederek bir şey söyleyeceğini sanmıyorum. Kastettiği kişi belki de hakemdir. Bir takım arkadaşım bana bunu yapamaz ben de ona yapamam.”

‘İnsanım! Robot değil’

“BEN insanım, robot değilim. Oyuncu sevinirken formayı sallayıp yere atıyor. Yaşadığınız duygusal bir yoğunluk. Yerimi bilirim. Hiçbir zaman böyle bir şey yapmam; Formayı da yere atmadım.”

‘İşimize bakıyoruz’

“BİRÇOK hoca ile çalıştım. Başkanlar, oyuncular, yöneticiler değişti. Hangi isim olursa olsun G.Saray’ın hocasıdır. Saygı duymak zorundasınız. Bursa maçını kazanıp yolumuz olumlu yönde seyredecek umarım.”

Haberin Devamı

‘Derbide oynamayı beklemiyordum’

“NEDEN kadroda olmadığımı hoca daha iyi bilir. Bu duruma alışkın değilim. Duygusallık da bazen ön plana çıkabiliyor. Bu benim performansımı da düşürüyor. Biz futbolcuyuz, ne kadar süre verilirse yapmak zorundayız. Bununla yükümlüyüz. F.Bahçe maçında oynamamayı beklemiyordum.”