Gazete Vatan Logo
Galatasaray Selçuk isyan etti

Selçuk isyan etti

Anderlecht maçında ıslıklanan Selçuk İnan, yakın çevresine içini döktü.

Selçuk isyan etti

Sivasspor’la cuma günü Türk Telekom Arena’da oynayacakları karşılaşmada yine protesto edilmekten korkan yıldız futbolcunun, “Kendi mabedimize çıkmaktan çekiniyorum” dediği öğrenildi.

Cimbom’da son dönemin en çok tartışılan ismi Selçuk İnan isyan etti.

Türk Telekom Arena’da oynanan son Anderlecht maçında taraftarların ıslıklı protestosuna hedef olan ve Balıkesirspor karşılaşmasında da iyi bir görüntü vermeyen sarı-kırmızılı kaptanın yaşanan süreç nedeniyle son derece moralsiz günler geçirdiği bildirildi. Yakın çevresine içini döken yıldız futbolcunun, Sivasspor ile cuma akşamı oynanacak maç öncesi çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi.

Kendisini iyi hissetmeyen Selçuk’un dostlarıyla gerçekleştirdiği sohbette, “Bir insanın kendini evinde huzursuz hissetmesi kadar kötü bir şey olamaz. Ben mabedimize çıkmaktan endişe ediyorum. Çünkü ilk pas hatasında ya da oyun icabı yapılan geri veya yan pasta tribünün bir bölümünde homurdanmalar başlıyor. Bu bizleri geriyor ve sadece ıslıklanan futbolcu değil, diğerleri de olumsuz etkileniyor. Şimdi ben Sivasspor maçına nasıl çıkacağımı düşünüyorum. Oysa bizler daha önce birçok şeyi başardık. Yine başarabiliriz. Önümüzde çok önemli bir sezon ve Şampiyonlar Ligi maratonu var. Bu noktada her zaman bizler özeleştiri yaparız ama taraftarımız da bizim yanımızda olsun” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda, Türk Telekom Arena’da geçen hafta oynanan Anderlecht maçında ıslıklanan diğer isimler ise Burak Yılmaz ve Veysel Sarı’ydı. Tribün protestosundan rahatsız olan sarı-kırmızılı ekipteki diğer oyuncuların da ıslıklanan isimlere destek verdikleri kaydedildi.

(Skorer)