Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Selçuk Şahin: Hedefim ilk 11

Selçuk Şahin: Hedefim ilk 11

Selçuk Şahin, yeni sezonda hedeflerinin 4. yıldızı takmak olduğunu belirtti.

Selçuk Şahin: Hedefim ilk 11

Selçuk, FBTV'de yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin en hazır ve oturmuş takım olarak görüldüğünü, ancak sezonun çok zor geçeceğini vurgulayarak, "Diğer takımlar da iddialı olacaklardır. Ancak herkes 4. yıldızın öneminin farkında. Bizim amacımız onu almak. Açıkçası bu güzel formaya bir yıldız daha çok yakışacak. Çok güzel bir kutlaması olacak" diye konuştu.

Eleştirilerden, hakaret boyutuna varmadıkça olumlu şeyler çıkarmaya çalıştığını kaydeden Selçuk, şunları söyledi:

"Kolay kolay olaylara sinirlenen, agresif birisi değilim. 11-12 yılda burada olumlu, olumsuz çok şey yaşadım. Eleştiri hakaret boyutuna geldiğinde 'Karşıdaki insanın karakteridir' der, güler geçerim. Sanal delikanlı ülkemizde çok fazla. Klavyeden yazıp, karşımıza çıktığında 'Fotoğraf çekilebilir miyiz?' diyen insan çok fazla. Bu tür insanlara pek saygı duymuyorum, umursadığım da söylenemez. Bazı arkadaşlarımız önemsiyor, üzülüyor. Böylelerini pek fazla önemsememek gerekiyor."

Tecrübeli oyuncu, geçen sezon çoğu zaman yedek kaldığını, ancak oynamak istediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Önceliğim takımın kazanması, ondan sonra benim oynamam geliyor. Takım kazandıktan sonra çok problem değil. Tabi ki oynamayı istiyorum. Bu sene de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Hedefim ilk 11, tabi buna hoca karar verecek. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu camia içinde olabilmek bence başlı başına onur. Oynamadığı için giden, pişman olan arkadaşlarım çok oldu. Oynamadığı için üzülen arkadaşlarımla bunu konuşuyorum. Fırsat geliyor. Her zaman hazır olmak gerekiyor."

Selçuk Şahin, yeni transfer Diego'nun takım arkadaşları ile uyumlu olduğuna dikkati çekerek, "Diego'nun oyunculuğunu zaten biliyorduk ama kişilik ve karakter olarak da çalışmayı seven birisi. Takım arkadaşları ile uyumlu. O yönü beni daha çok sevindirdi. Futbolda yetenek bir yere kadar, takım içindeki uyum da önemli. İnşallah çok faydalı olur" ifadelerini kullandı.