Gazete Vatan Logo
Galatasaray Selçuk'un yanına Dzemaili

Selçuk'un yanına Dzemaili

G.Saray yönetimi, Genoa’ya kiralık gönderilen Blerim Dzemaili’yi Selçuk İnan’ın yanına monte etmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar böylece yüksek maliyetli bir orta saha almaktan kurtulmayı planlıyor

Selçuk'un yanına Dzemaili

Yeni sezonda Avrupa’da olmayacak olan ve UEFA’nın şart koyduğu mali kriterlerin dışına çıkmak istemeyen Galatasaray Kulübü, kiralık gönderdiği oyuncularına sarıldı...

Geçtiğimiz sezon başında yapılan hazırlık kampında eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından kadroda düşünülmediği için İtalya’nın Genoa takımına kiralanan Blerim Dzemaili’nin yeni sezonda takımda tutulmasına karar verildi.

İtalya’da 27 maç oynayan ve 3 gol atıp, 2 de asist yapan Arnavut asıllı oyuncu, aynı zamanda EURO 2016’da mücadele edecek olan İsviçre Milli Takımı ile de boy gösterecek.

BRUMA VE TELLES DE KALACAK

Orta sahada Melo’nun gitmesiyle birlikte Selçuk İnan’ın yanında oluşan boşluğu, Dzemaili’nin geri dönmesiyle kapanacağını düşünen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, böylece bu bölgeye pahalı bir transfer yapma düşüncesinden de vazgeçti. Deneyimli oyuncuyu adeta yeni bir transfer gibi gören yönetimin, yine kiralık olarak gittikleri kulüplerden geri dönecek olan Bruma ve Alex Telles ile birlikte kanatlarda da alternatiflerin çoğalacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

(HT Spor)