Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Semih Özsoy: Aykut Kocaman'la görüş ayrılığımız vardı!

Semih Özsoy: Aykut Kocaman'la görüş ayrılığımız vardı!

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, katıldığı TV programında açıklamalarda bulundu.

Semih Özsoy: Aykut Kocaman'la görüş ayrılığımız vardı!

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, NTV'de Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı...

İşte Başkan Vekili Özsoy'un açıklamaları: "Yaşadıklarımız belli. Zor bir süreç. Hala zor sürecin içindeyiz. Bu kadar sıkıntılı olacağını beklemiyorduk. Birçok konuda mücadele ediyoruz. İçerde borçların yapılandırılması ile uğraşıyoruz. Amatör şubelerde büyüyerek atılım yaparak devam ediyoruz. Gayrimenkullerin yapılandırılması, resmileştirilmesi yolunda büyük yol kat edildi. Her yerde çalışıyoruz. Futboldaki başarısızlık bazı süreçleri etkiledi. İnşallah bu dönemi atlatacağız.

"Bağırmadan da kavga etmeden de mücadele edilebilir"

Bizim iki yüzümüz yok, bir yüzümüz var. Mağlubiyetten de galibiyetten sonra da aynı konuşuyoruz. Biz iyilikle kazanmak istiyoruz. Biz her yere gidiyoruz. Başkan düzeyinde temsil ediyoruz. Bağırmadan da kavga etmeden de mücadele edilebilir.

"Aykut Kocaman'la görüş ayrılığımız vardı"

İki konuda masaya yumruğumuzu vurmadığımız için eleştiriliyoruz. Biz öz eleştiriyi yapıyoruz. Şampiyonluk potasından uzakta kalmamıza rağmen 35 bin kişiye oynuyoruz. Gücümüzü de taraftar ve camiadan alıyoruz. Aykut hocayla ilgili görüş ayrılığımız vardı. Aykut Kocaman'la kan değişikliğine gidilmesinin faydası olduğunu hala düşünüyorum. Barcelona Başkanı ile görüştüğümüzde Phillip Cocu son kalan iki hocadan biriydi. Bize gelmese belki de Barcelona'ya gidecekti

Haberin Devamı

"Sistemin tamamı sorgulanmalıdır"

"Teknolojiyi kendi çıkarları uğruna kullandıklarını düşünüyorum. Biz bağırmıyoruz ama bu sessizliğimiz acizlik olarak algılanmamalı. Sistemin tamamı sorgulanmalıdır. Bursaspor maçıyla bir süreç var ki, 4 maçla devam etti. Başkan Ali Koç 'Umarız tereddütlerimiz doğru çıkmaz' dedi. Kayserispor maçı, malumun ilanı vardı."

"Kovalanan, verilen sarı kartlar"

"Bursaspor maçında yaşananlar facia. Seyredip golü verdiler. Malatyaspor maçında Hasan Ali'nin gördüğü sarı kart, kovalanan, verilen sarı kart. Kayserispor maçında Isla'ya verilen sarı kart. Mehmet Topal'ın Göztepe maçında gördüğü kart da öyle. Tolgay'ın ikinci sarısı herhalde otobüste verilmiştir."

Vesely açıklaması!
"Vesely ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Obradovic'le de 1 yıllık kontratımız var."

Haberin Devamı