Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Şener: 'G.Saray maçından sonra...'

Şener: 'G.Saray maçından sonra...'

Trabzonspor Kulübünün eski başkanı Şener: "Galatasaray maçından sonra takımın moralinin düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inanıyorum."

Şener: 'G.Saray maçından sonra...'

Trabzonspor Kulübünün eski başkanı Sadri Şener, Galatasaray galibiyetinin ardından takımın düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inandı söyledi.

Tonya ilçesinde anne ve babasının adını taşıyan Feride-Ahmet Şener Ortaokulu'nda, Young Guru Academy (YGA) tarafından düzenlenen, 'Yüreğinden Güç Alanlar' projesinin tanıtım törenine kardeşleri TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ve Eski Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ile katılan Sadri Şener, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Şener, "Transfer konusuna çok hakim değilim ama gördüğüm kadarıyla transferde bazı hatalar olmuş diye düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra takımın düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Başkan Muharrem beyin ekonomik açıdan iyi şeyler yaptığını duyuyorum. Bunları becerebilmesi önemli çünkü hakikaten çok zor bir Trabzonspor devraldı. Kolay kolay altından kalkılacak bir yük değil. Kalkmaya çalışıyorlar diye işitiyorum. Ekonomi düzelirse Trabzonspor'un da düzeleceğine inanıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Şener, Trabzonspor yönetimiyle arada bir görüştüğünü dile getirerek, "İstanbul'da az bulunuyorum. İstanbul'da olsam belki daha çok görüşürüm ama Trabzon'a da pek gelemedim. Bir sıkıntıları olduğu zaman her zaman yanlarındayım. Bundan bir endişeleri olmasın." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un planlı bir yapının içinde olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Şener, "Planlı olmak güzel bir şey tabi ekonomi çok önemli, Trabzonspor'da o düzelirse diğer her şey hal olur. Galatasaray kendi tesislerini satıyor bana göre o da doğru bir hareket. Çünkü borcunu düşürmek istiyor, öbür türlü yürümüyor. Zaten UEFA kriterlerine uyumluluk çok önemli. Uymadığınız zaman sizi atarlar." diye konuştu.

Şener, Başkan Muharrem Usta ve yönetimin kulübün içinde bulunduğu durumu düzeltmeye çalıştığını belirterek, şöyle devam etti:

"Belki yönetim kurulundan Trabzon sokaklarını dolaşan, gezen ve futbolun içinden gelen bir iki arkadaşımız daha olsaydı, daha iyi olurdu ama zamanla onlarda herhalde düzelir. Trabzonspor taraftarının sabırsız olması normal her zamanki Trabzon karakteri. Bizim jenerasyondaki taraftarlar artık yaşlandı onların çocukları da sabırsızmış meğersem. Trabzon'un karakteri bu. Ona göre düzenleyeceksin her şeyi. İnşallah iyi olur."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübünde başkanlık değişimi tartışmalara ilişkin soru üzerine ise Şener, "Başka bir kulüp hakkında benim yorum yapmam doğru değil ama Aziz Yıldırım uzun yıllardır Fenerbahçe'de, kendi görüşü. Ali Koç da Türk spor camiasının önemli bir insanı. Fenerbahçe kongresinin vereceği bir karar. Benim yorumum yapmam doğru olmaz, kendileri çözerler." yanıtını verdi.