Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş: Bayern yenilgisi derbiyi etkilemez

Şenol Güneş: Bayern yenilgisi derbiyi etkilemez

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisi öncesi basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş: Bayern yenilgisi derbiyi etkilemez

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıktı.

UMUDUMUZU İSTANBUL'A TAŞIMAK İSTERDİK

"Şampiyonlar Ligi bizim için önemli bir hedefti. Ondan sonra bir üst turlara çıkmak önemliydi. İlk maçtaki skor avantajımızı kaybettirdi. Rövanş öncesinde neredeyse şansımız kalmadı. Umutlarımızı buraya taşımak isterdik. Özellikle maçın ikinci yarısında hem moral hem de fizik olarak oyundan düştük."

ÜLKEDEN ÖZÜR DİLERİZ

"Ülkemizi iyi temsil ettik. Bugüne kadar sadece üç kez yenildik; Sporting Lizbon, Dinamo Kiev ve Bayern Münih. Nereden, nereye geldiğimizi iyi biliyoruz. Nereye gideceğimizi ve beklentileri de biliyoruz. Ancak Bayern Münih maçı nedeniyle ülkemizden özür dileriz."

KENDİ İNSANIMIZ AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR

"Bizi saha dışında aşağıya çekmek isteyenler var. Bunu kendi insanımızın yapıyor olmasından üzüntü duyuyoruz. Beklentileri yükselttik, başarı bize rakip oldu. Ligde ve kupada yarışımıza devam edeceğiz. Hayallerimizi kaybetmedik. Şampiyonlar Ligi'nde daha yukarı gitmek isterdik. Oralarda yukarıda olsak bile, bunun şu an için gerçekçi olmadığını söyledim. Zamanında Dünya Kupası hedefi olanlar vardı, o zaman da doğru bir hedef olmadığını söyledim. Türkiye'ye Dünya Kupası hayırlı olsun" diyerek göndermelerde bulundu.

Haberin Devamı

"Şenol Güneş korkak" yorumlarına tepki gösteren deneyimli çalıştırıcı "Benim korkum yok. Korktuğumu söyleyenleri Allah'a havale ediyorum." dedi.

DERBİ MESAJI

Ligde iddialı olduklarına vurgu yapan Güneş, "Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yok. Ligde ve kupada kendimizi favori görüyoruz. Pazar günü 3 puan ve moral için sahaya çıkacağız. Taraftarımız için elimizden geleni kupada ve ligde yapacağız." diye konuştu.

"Caner Erkin, Şenol Güneş'e tepki gösterdi" haberleri hakkında konuşan Güneş, "En son Caner'in bana tepki gösterdiği yazıldı. Çıkarken, kendisinin iyi olduğunu düşünüyordu. Ben de kendisine geç dedim. Kimse mükemmel değil, ne ben ne de Caner. Öyle bir iddiamız da yok. Biz güzel şeyler sunmak istiyoruz."

Haberin Devamı

BAYERN MAÇI DERBİYİ ETKİLEMEZ

Pazar günü oynayacakları derbide Fenerbahçe'yi yenerek rakiplerini geçmek istediklerine vurgu yapan Şenol Güneş, "Bayern yenilgisi, Fenerbahçe derbisini etkilemez çünkü farklı kulvarlar. Sadece moralimiz bozuk. Alakası olmayan konular. Biz diğer maçlara nasıl çıkıyorsak, Fenerbahçe maçına da öyle çıkacağız.Talisca ve Pepe dışında, Gökhan Gönül ve Domagoj Vida'nın sakatlıkları var. Durumlarına bakacağız, bir karar vereceğiz." dedi.