Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş'e ağır salvolar!

Şenol Güneş'e ağır salvolar!

Ümit Özat, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu.

Şenol Güneş'e ağır salvolar!

2002 yılında Dünya Kupası'nda 3. olduk fakat Şenol Güneş'in taktikleriyle olmadık. O jenerasyonun kaymağını bütün hocalar yedi. İnsanlar onun saçıyla sakalıyla dalga geçerken biz ona sahip çıktık. (Şenol Güneş için) Büyüklük danışmanından duyduğun sözü söylemekle olmaz. Büyüklük kalpten gelir. Büyüklük 70 yaşından sonra giyinmeyi öğrenmekle olmaz.

Basın toplantısında da Güneş'i hedef almıştı:

Beşiktaş'ın bizi elemesi anormal bir durum değil. Bir şey sorduğun zaman filozof gibi davranan insanlar büyüklük, küçüklüğü doğru ifade etmeli. Bir misafir takım geliyor "hoş geldin" demiyorsunuz. Büyüklük, küçüklük kalpten olur. Biz Beşiktaş'tan kimsenin ayakkabısını kullanmadık. Dünya üçüncüsü olmuş bir insan şunu söylüyor, '10 tane ayakkabı verdik bizim ayakkabılarla bizi yeneceklerdi"

Böyle büyüklük olmaz! Bursaspor'da çalışırken İstanbul'un havası kirliydi diyordu; şimdi aynı havayı soluyor.

Özat, "Rövanş maçında hocaya hoş geldiniz demeye gidecek misiniz?" sorusuna ise "Asla" diye cevap verdi.Ümit Özat

Haberin Devamı

A Spor'a yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

Zorlu bir fikstürümüz var. Beraber oynama anlamında sıkıntılar vardı. İkinci gelişimiz üzerinden bir toparlanma var. Daha çok isteyen bir takım var. İlk yarı Fenerbahçe'nin hak ettiği bir oyundu. Arkada 3lü savunma ile başladık. Sonra değiştirdik. Diallo bir pozisyon hatası yaptı ardından golü yedik. Sonra ikinci gol geldi ama oradan çevirmek önemli. Fenerbahçe'ye gol atmak zor bir iş.