Gazete Vatan Logo
Futbol Şenol Güneş eleştirildi mi?

Şenol Güneş eleştirildi mi?

Trabzon'daki yerel basını, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda elenmesini nasıl yorumladı

Şenol Güneş eleştirildi mi?

Trabzon'daki yerel gazeteler, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 yenilerek kupaya veda etmesini nasıl yorumladı, Şenol Güneş'in rotasyonu için neler yazıldı ? İşte yanıtı..

Trabzon'daki yerel gazeteler, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 yenilerek kupaya veda etmesini ''şampiyonluk uğruna'' ifadesiyle değerlendirirken, bazı gazeteler ise teknik direktör Şenol Güneş'in sahaya sürdüğü kadroyu eleştirdi.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi, ''Şampiyonluk uğruna kupayı feda ettik'' başlığıyla verdiği haberde, ''Trabzonspor, Beşiktaş karşısında 1 puan alsa bile gruptan çıkacaktı. Ancak Şenol Güneş, maça öyle bir 11 ile başladı ki 'ben kupayı istemiyorum, tek hedefim lig der gibiydi'' ifadesini kullandı. Kuzey Ekspres gazetesi, ''Hoca Böyle İstedi'' başlığını kullanılırken, ''Beşiktaş karşısına farklı bir 11 ile sahaya çıkan Trabzonspor, ilk yarıda rakibine teslim oldu. İkinci yarıda gayret etti ama sonucu değiştiremedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisa'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti, Trabzonspor kupaya aynı skorla erken veda etti'' görüşüne yer verdi.

''Her işte bir hayır vardır'' başlığı ile yayınlanan Taka Gazetesi, ''Güneş'in Fenerbahçe maçını düşünerek, İnönü'de sahaya sürdüğü sürpriz kadro şaşırttı. 6 as futbolcumuzdan yoksun ve Brozek kardeşlerin 11'de başladığı müsabakada, 11'de Almedia, 29'da Quaresma'nın golleriyle şok olduk, savunmamızın zor durumlara düştüğü ilk yarıda Onur kritik kurtarışlar yaparak farkı önledi'' diye yazdı.

Karadeniz Gazetesi de başlığında, ''Elde var lig'' başlığını kullandı. Gazete, ''Güneş, Fenerbahçe maçını düşünüp sahaya yedek kadro çıkardı, Beşiktaş bu fırsatı kaçırmadı'' görüşüne yer verirken, Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi, ''Salla gitsin be Trabzon'um'', Türksesi Gazetesi ise ''Liderden kupaya erken veda'' başlığıyla kupa maçının haberlerini okuyucularına duyurdu.

Haberin Devamı