Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş: Herkes dikkat etmeli!

Şenol Güneş: Herkes dikkat etmeli!

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, 4-0 kazandıkları Kayserispor karşılaşması sonrası açıklamlarda bulundu.

Şenol Güneş: Herkes dikkat etmeli!

Maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Şenol Güneş şunları söyledi;

Rakibimiz son haftalarda gayet iyiydi. Son haftalardaki rakiplerimiz genelde böyle. Zorlu olacağını diliyorduk. Ama zorlukları aşmayı da bildik. Çok güzel bir atmosfer vardı. Tribünlerin çoşkusu da futbolculara yansıdı ve hiç pozisyon vermeden kazanmayı bildik. Daha da farklı bitebilirdi. Gol yemeden alınan üç puan bizi sevindirdi. Artık ligde her takımın işi zor.

Taraftalar bize çok olumlu yansıyor. Zaman zaman oluşturulan atmosfer insanın tüylerini ürperiyor. Bizim artık tek hedefimiz şampiyınluk. Başka bir şey düşünmüyoruz.

Cenk Türk futbolunun geleceiği için çok önemli. Çok daha büyük bir futbolcu olacak. Hafta içinde çıkan haberler çok saçma. İnsanların biraz daha dikkat etmesi gerekiyor. Tabiki herkesin bazı hataları olabilir, eksiklikleri olabilir.. Ama herkes dikkat etmeli.

Gomez’in penaltısı çok önemli değil. Bu sefer o attı. Bir daha Cenk atar. Oğuzhan atar. Kim kendini iyi hissederse o atar. Çok önemli değil. Zaten oyuna baktığınızda penaltıdan bile daha net pozisyonlar kaçırdığımız oluyor.

Haberin Devamı