Gazete Vatan Logo
Futbol Şenol Güneş: İnanacağız, inandıracağız!

Şenol Güneş: İnanacağız, inandıracağız!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısında, "Biz bir aileyiz bir sözüyle devam etmek istiyoruz. İyi düşüneceğiz, iyi söyleyeceğiz, iyi yapacağız. Hedefimiz hızlı, tempolu, disiplinli, pes etmeyen, savaşan bir takım" dedi.

Şenol Güneş: İnanacağız, inandıracağız!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi...

Güneş'in açıklamaları: Kampımız 2 hafta sürecek. Oynayacağımız iki hazırlık maçında daha önce çağırıp oynatamadığımız oyuncularımızı denemek istiyoruz.Eldeki oyuncularımızın en iyisini yapmasını bekliyoruz. Çağrılmayan oyuncular da zamanı gelince bizimle olacak. Birlikte hayal etmeye, çalışmaya, mutlu olmaya ihtiyacımız var. İnanacağız, inandıracağız.

"Herkesten fikirler alacağız"

Herkesten fikirler alacağız. Güzel oyunlar, güzel sonuçlar bekliyorum. Takım ruhu içerisinde biz diyeceğiz. Herkesi kucaklayan bir takım olacağız. Herkes işini yaparken ülkesini temsil ettiğini unutmasın. Bugünü yarından farklı, yarını da bugünden farklı kılacağız. Herkesin nefesi tabii ki ayrı. Biz bir aileyiz bir sözüyle devam etmek istiyoruz. İyi düşüneceğiz, iyi söyleyeceğiz iyi yapacağız. Hedefimiz hızlı, tempolu, disiplinli, pes etmeyen, savaşan bir takım.

Hazırlık kampımızın amacı Fransa ve İzlanda maçları

Konya’dan sonra İzlanda’ya gideceğiz. Yunanistan ve Özbekistan maçında taraftarlarımızla birlikte olacağız. Fransa maçında da aynı heyecan ve coşkuyu görmek istiyoruz ve bekliyoruz. Hazırlık kampımızın asıl amacı Fransa ve İzlanda maçları olacak."

Haberin Devamı

Ben hala kulübe gelen yazılı teklif üzerine buraya gelmiş durumdayım. Yeni TFF 1 Haziran'da göreve başlayacak. Gelecek 4 yılla ilgili planlarımızı o zaman yapmaya başlarız."

"10 seneye damga vurabilecek ekibimiz var"
Avrupa Şampiyonası'na katıldığımızda 1. basamağa gelmiş oluruz. 2020'de Avrupa, 2022'de Dünya Kupası'na gidersek sonraki 10 seneye damga vurabilecek bir ekibimiz var"

"Nasri futbol hayatı bittikten sonra Türkiye'ye geldi"
Nasri Türkiye'ye geldi. Çok iyi oyuncuydu ama ne yaptı? Sakatlandıktan, futbol hayatı bittikten sonra geldi.
Gurbetçileri kimse bize bırakmıyor ki. Oyuncu biraz iyiyse, onlar alıyor zaten. Oyuncu da Almanya'yı isterse gidiyor. Futbolcu düşünüyor, kararını veriyor. Ben de saygı duyuyorum. Hep ikinci plandasınız.
Emre Belözoğlu'nun çalışmalarına bakıyorum. Genç bir futbolcudan farkı yok."

Haberin Devamı