Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Şenol Güneş kaleye geçiyor!

Şenol Güneş kaleye geçiyor!

Trabzonspor’un yeni yuvası, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad es-Sani’nin katılacağı törenle açılacak

Şenol Güneş kaleye geçiyor!

Yarınki açılış töreni öncesi Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve kulübün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akyazı Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Stadın ışıklandırma sistemi ve açılış gecesi yapılacak olan ışık şöleninin provasını denetleyen Usta, deneme amaçlı çalınan Şampiyonlar Ligi müziğini en kısa zamanda gerçeğe dönüştürmek istediklerini söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE MİNNETTARIZ

Kompleksin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Muharrem Usta, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız Sayın Berat Albayrak, Sayın Süleyman Soylu, Sayın Akif Çağatay Kılıç ve TOKİ'ye minnettarız. Burada Trabzonspor çok farklı olacak. Açılışa tüm Trabzonsporluları bekliyoruz. Herkesin bu geceyi yaşamasını istiyoruz" diye konuştu. Başkan Usta, Akyazı Spor Kompleksi ve stadın adı hakkında ise şunları söyledi: "Kompleksin ismi Şenol Güneş oldu. İsim hakkı ise sürpriz. Onu da açılış töreninde açıklayacağız."

80'LER KARMASINDA OYNAYACAK

Açılış töreninde Trabzonsporlu futbolcular takım elbiseleriyle sahaya çıkarak taraftarları selamlayacak. Ardından 80 döneminde bordo-mavili formayı giyen efsane isimler ile 96 döneminde oynamış futbolcular gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 80'ler karmasının kalesini koruyacak.

Haberin Devamı