Gazete Vatan Logo
Futbol Şenol Güneş: Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok!

Şenol Güneş: Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Güneş, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda milli takımın yarın Fransa ile yapacağı maçta ay-yıldızlıların kaybedeceği bir şeyi olmadığını bildirdi.

Şenol Güneş: Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan maç kitabında Fransa karşılaşması ile ilgili görüşlerini aktaran Güneş, "Yetis¸tirdigˆi yıldız futbolcularla ve uluslararası turnuvalarda elde ettigˆi bas¸arılarla 'du¨nyanın 1 numaralı futbol u¨lkesi' diyebilecegˆim Fransa, hic¸bir takım ic¸in kolay bir rakip degˆil. Ancak biz de elemelere Arnavutluk ve Moldova kars¸ısında kalemizi gole kapatarak aldıgˆımız iki gu¨zel galibiyetle bas¸ladık ve 6 puana ulas¸tık. Gerek Fransa gerekse 11 Haziran'da oynayacagˆımız I·zlanda mac¸larında kazanmaya do¨nu¨k bir anlayıs¸ ic¸erisinde olacagˆız. Fransa mac¸ında kaybedecek hic¸bir s¸eyimiz yok ama kazanacak o¨yle c¸ok s¸eyimiz var." ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası finallerinde yer almak istediklerini vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

"Avrupa S¸ampiyonası finallerinde olmak istiyoruz. Gelin bunu birlikte hayal edelim, A Milli Takımımızın bas¸arı hikayesini birlikte yazalım. Ay-yıldızlılarımız, 2016 Avrupa S¸ampiyonası elemelerinde du¨nyanın o¨nde gelen futbol u¨lkelerinden Hollanda'yı, sonra da bu turnuvanın finallerine katılmamızı garantileyen mac¸ta I·zlanda'yı bu statta magˆlup etmis¸ti. Hic¸ s¸u¨phe yok ki, bunda stadyumu dolduran Konya seyircisinin takımımıza cos¸ku, rakibe endis¸e veren destegˆinin de bu¨yu¨k rolu¨ oldu. S¸imdi bir kez daha aynı destegˆi sizlerden Fransa mac¸ında da bekliyoruz."

Haberin Devamı